Ο Elton John δεν είναι καθόλου καλά

Ο εκκεντρικός star δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την περιοδεία του.

Γράφει: Esquire Editors 19 Σεπτεμβρίου 2021

Οι fans του Elton John περίμεναν αρκετό καιρό εξαιτίας της πανδημίας για να τον απολαύσουν από κοντά, με την πολυαναμενόμενη περιοδεία του να λαμβάνει χώρα στα τέλη του 2021. Αυτό τουλάχιστον γνώριζαν μέχρι την ανακοίνωση του ερμηνευτή, ο οποίος ενημέρωσε λίγες ημέρες νωρίτερα το κοινό του πως δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του λόγω ενός ατυχήματος που είχε στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού.

H χειρουργική επέμβαση

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξηγώντας πως βρίσκεται σε αρκετό πόνο, με τον γοφό του να τον ενοχλεί εδώ και πολύ καιρό. Και παρά τη φυσιοθεραπεία που ξεκίνησε για την αποκατάστασή του, οι γιατροί του συνέστησαν πως πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση. "Θα χρειαστεί να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα εντατικής φυσιοθεραπείας που θα σιγουρέψει πως θα έχω μία πλήρη αποκατάσταση και επιστροφή στη φυσιολογική κινητικότητα χωρίς πόνο", είπε χαρακτηριστικά ο John. 

> Διάβασε ακόμα: Τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου του Elton John

Πότε θα βρεθεί ξανά -για λίγο- στη σκηνή

Συνεπώς, όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις της περιοδείας Farewell Yellow Brick Road του 2021 σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφερθούν για το 2023. Παρ' όλ' αυτά, θα εμφανιστεί στις 25 Σεπτεμβρίου στο Global Citizen Live γιατί όπως δήλωσε, δεν θέλει να απογοητεύσει καμία φιλανθρωπική οργάνωση. Εξάλλου, είναι πολύ διαφορετικό να ερμηνεύσει μόνο 5 τραγούδια, από το να βρίσκεται στη σκηνή επί 3 ώρες κάθε μέρα σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, όπως θα απαιτούσε η περιοδεία. 

"Μου σκίζεται η καρδιά που σας κρατάω να περιμένετε κι άλλο, όμως σας υπόσχομαι πως τα shows θα επιστρέψουν στον δρόμο του χρόνου και θα σας αποδείξω ότι άξιζαν την αναμονή", έγραψε στην ανακοίνωσή του.

Τον τελευταίο καιρό, ο Elton John προσπαθούσε να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του, χάνοντας τα περιττά κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας ώστε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του αλλά να είναι και ουσιαστικά πιο υγιής με τη βοήθεια της οικογένειάς του. 

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης