O Nick Cave θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του

Το βιβλίο λέγεται Faith, Hope and Carnage και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Γράφει: Esquire Editors 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Nick Cave πρόκειται να κυκλοφορήσει τα νέα απομνημονεύματά του που θα επικεντρώνονται στη ζωή του, μετά τον θάνατο του 15χρονου γιου του, Arthur, το 2015. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τίτλο "Faith, Hope and Carnage" το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα 40 ωρών συνεντεύξεων με τον φίλο του, αρχηγό των Bad Seeds, δημοσιογράφο του Observer, Sean O'Hagan.

Το θέμα του βιβλίου

"Είναι η πρώτη συνέντευξη που έδωσα εδώ και χρόνια" τόνισε ο Nick Cave σε δήλωσή του. "Έχει διάρκεια πάνω από 40 ώρες" ανέφερε. Με τον Cave να αποκαλεί τις συζητήσεις "μια παράξενη, υποστηρικτική ευχαρίστηση…. σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς" το βιβλίο λέγεται ότι είναι "ένας στοχασμός σε μεγάλες ιδέες, όπως πίστη, τέχνη, μουσική, θλίψη και πολλά άλλα".

Είναι θέματα για τα οποία ο Αυστραλός μουσικός έχει γράψει συχνά τα τελευταία έξι χρόνια στο ιστολόγιο και στη λίστα αλληλογραφίας του "The Red Hand Files" και τα δύο τελευταία άλμπουμ των Bad Seeds, Skeleton Tree και Ghosteen, άγγιξαν τον χαμό του Arthur.

Το βιβλίο οφείλει εν μέρει τον τίτλο του στο πρόσφατο άλμπουμ του Nick Cave με τον Warren Ellis, Carnage.

Σύμφωνα με τον Sean O'Hagan, το "Faith, Hope και Carnage" περιλαμβάνει "προσωπικές και συχνά εκπληκτικές συζητήσεις στις οποίες ο Νικ Κέιβ μιλά ειλικρινά για τη ζωή του, τη μουσική του και τη δραματική μεταμόρφωση και των δύο, που προκλήθηκε από την προσωπική τραγωδία".

Τα απομνημονεύματα "περιστρέφονται γύρω από μια σειρά θεμάτων - τη σύνθεση τραγουδιών, τη θλίψη, τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία, την καταστροφή, την απείθεια και τη θνητότητα" και παρουσιάζουν "επισταμένη γνώση για το μοναδικό μυαλό ενός από τους πιο πρωτότυπους και προκλητικούς καλλιτέχνες της εποχής μας, καθώς και τη διερεύνηση της σύνθετης δυναμικής μεταξύ πίστης και αμφιβολίας που στηρίζει το έργο του".

Τα νέα απομνημονεύματα του Nick Cave αναμένεται να εκδοθούν από τον FSG στη Βόρεια Αμερική και τον Canongate, αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2022.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος