Το City Garden Festival είναι ένα νησί μέσα στην Αθήνα

Συνεχίζοντας το σερί εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, το City Garden Festival φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες τέσσερις συναυλίες για όλα τα γούστα.

Γράφει: Esquire Editors 16 Ιουλίου 2022

Με αέρα ελληνικού νησιού, το City Garden Festival με την υπογραφή του Christmas Theater επιστρέφει στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου για δεύτερη συνεχή χρονιά με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Συνεχίζοντας το σερί εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες τέσσερις συναυλίες για όλα τα γούστα. 

Scream Inc

Την αρχή κάνουν οι μοναδικοί Scream Inc, που αποτελούν κατά γενική ομολογία μία από τις καλύτερες Metallica Tribute Bands, την Τετάρτη 20 Ιουλίου, με το show "Metallica & Symphony". H παράσταση, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες, μεταφέρει επί σκηνής τη ζωντανή ηχογράφηση (1999) των Metallica με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σαν Φρανσίσκο. Η heavy metal συναντά τον κλασικό ήχο στις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρυλικής μπάντας με τα οχτώ Grammy και πάνω από 150 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, κατεξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης και "αιώνιος έφηβος" του ελληνικού τραγουδιού, επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο City Garden για το καθιερωμένο θερινό ραντεβού. Σε μια μεγάλη συναυλία-γιορτή, με τίτλο "Η δική μας διαδρομή", "βουτάει" στη μεγάλη δισκογραφία του και διαλέγει τραγούδια αγαπημένα και κρυμμένα "διαμάντια" από τη σχεδόν πεντηκονταετή πορεία του. Ένας από τους δημοφιλέστερους ροκ ερμηνευτές της γενιάς του άλλοτε μας ξεσηκώνει και άλλοτε μας συγκινεί με τις πάντα επίκαιρες ανησυχίες του.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.