Μόλις καμαρώσαμε τη Sydney Sweeney στο νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones

Η εντυπωσιακή Sydney Sweeney πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του Angry.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 08 Σεπτεμβρίου 2023

Κάποια χρόνια πριν, όταν η Kristen Stewart είχε μόλις κάνει το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ, οι Rolling Stones δεν έχασαν την ευκαιρία και της ζήτησαν να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του Ride 'Em On Down. Τώρα, ήρθε η σειρά της Sydney Sweeney να εξαργυρώσει την επιτυχία των τελευταίων της projects, ως κεντρικό πρόσωπο του νέου single του εμβληματικού συγκροτήματος. Εμείς φυσικά, εγκρίνουμε και επαυξάνουμε.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του Euphoria, η οποία συζητιέται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα τόσο για τους ρόλους της, όσο και για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, παίζει στο νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones, για το κομμάτι τους, Angry.

Φορώντας -τι άλλο;- δερμάτινα, από την κορυφή ως τα νύχια, η Sydney Sweeney χορεύει και τραγουδά στη Sunset Boulevard στο πίσω μέρος μιας κόκκινης Mercedes 380SL cabrio της δεκαετίας του '80, περιτριγυρισμένη από αρχειακό υλικό των Stones που προβάλλεται σε τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες.

Σε συνέντευξη τύπου με τα μέλη του συγκροτήματος Mick Jagger, Keith Richards και Ronnie Wood, η Sweeney αποκάλυψε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που συμμετείχε στο project. "Φρίκαρα και τηλεφώνησα στην οικογένειά μου", δήλωσε, σύμφωνα με τη New York Post, ενώ ακόμη παραδέχθηκε πως το τραγούδι της αρέσει τόσο που έχει κολλήσει στο μυαλό της. Κι εμάς Sydney, κι εμάς.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης