Το νέο βίντεο κλιπ της Olivia Rodrigo γυρίστηκε με iPhone 15 Pro

Ένα κινητό αρκεί τελικά, ακόμη και για το γύρισμα ενός βίντεο κλιπ παγκοσμίου βεληνεκούς.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 14 Σεπτεμβρίου 2023

Το νεότερο βίντεο κλιπ της Olivia Rodrigo αποτελεί μια ιδιαίτερη συνεργασία με την Apple, καθώς αυτό γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με το νέο iPhone 15 Pro.

Η τέχνη συναντά την τεχνολογία

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της ποπ τραγουδίστριας και του τεχνολογικού γίγαντα εξυπηρετεί διπλό σκοπό: να εκτοξεύσει το βραβευμένο από τους κριτικούς δεύτερο άλμπουμ της Rodrigo, Guts, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει τις πρωτοποριακές δυνατότητες της ναυαρχίδας της Apple. Αποτελεί δηλαδή το απόλυτο δημιούργημα της τέχνης και της τεχνολογίας.

Το Get Him Back! είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι, μια "ηλεκτρισμένη καντάδα", που εξερευνά το ταραχώδες έδαφος της ανεκπλήρωτης αγάπης. Η φωνητική δεινότητα και η στιχουργική φινέτσα του Rodrigo λάμπουν έντονα, αλλά αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η οπτική πανδαισία που παρουσιάζεται στο μουσικό βίντεο. Είναι μια απόδειξη για τις δημιουργικές ικανότητες της Olivia Rodrigo και, παράλληλα, μια εκθαμβωτική επίδειξη της ικανότητας του iPhone 15 Pro να δημιουργεί περιεχόμενο που ανταγωνίζεται τους καλύτερους στον χώρο.

Οι καλλιτεχνικές συνεργασίες της Apple

Η Apple φαίνεται πως τελευταία προτιμά ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τακτική με τις συνεργασίες των καλλιτεχνών. Μόλις τον περασμένο μήνα, το συγκρότημα K-Pop, NewJeans, μάς μάγεψε με το "ETA", ένα οπτικό θέαμα που ζωντάνεψε πλήρως μέσα από τους φακούς του iPhone 14. Η Selena Gomez, στο συγκλονιστικό "Lose You to Love Me", χρησιμοποίησε το πανίσχυρο iPhone 11 Pro για να αποτυπώσει το συναισθηματικό της ταξίδι. Και, σε μια κίνηση που μας άφησε όλους μαγεμένους, ο σκηνοθέτης Steven Soderbergh μαγνήτισε το κοινό με το ψυχολογικό θρίλερ "Unsane", μια παραγωγή που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με το ταπεινό iPhone 7 Plus, το μακρινό 2018.

Ωστόσο, παρ' όλες τις δόξες του παρελθόντος, η Apple γνωρίζει ότι για να δημιουργήσει άσβεστο ενθουσιασμό για τη νέα της ναυαρχίδα, πρέπει να συνεχίσει να θέτει τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Τα iPhone 15 Pro και Pro Max, τα οποία είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο, με βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας, δυναμικό εύρος που εκτείνεται στα ουράνια και δυνατότητες επεξεργασίας που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης