Το Μουσείο του Λούβρου προσφέρει τουρ βασισμένο στο βιντεοκλίπ των Beyoncé και Jay-Z

Σε ρυθμούς Apeshit η Μόνα Λίζα.

Σε περίπτωση που είδες το τελευταίο βιντεοκλίπ των Jay-Z και Beyoncé, θα παρατήρησες ότι τα σκηνικά δεν προέρχονται από κάποιο αμερικάνικο club. Ούτε υπάρχουν σκηνές από κάποιο block party σε αφροαμερικανική συνοικία της Νέα Υόρκης. Αντίθετα το πιο διάσημο ζευγάρι της ποπ μουσικής επέλεξε το Μουσείου του Λούβρου ως background, για να παρουσιάσει το τελευταίο του χτύπημα. Ή μήπως έγινε το ανάποδο;

Καθώς το Apeshit των The Carters έχει φτάσει τα 65 εκ. views στο YouTube, στο Παρίσι αποφάσισαν να κεφαλοποιήσουν την επιτυχία. Σχεδίασαν λοιπόν μια διαδρομή βασισμένη στις σκηνές του βιντεοκλίπ, με αρκετά από τα διάσημα εκθέματα να κάνουν την εμφάνιση τους -από τη Μόνα Λίζα μέχρι τη Νίκη της Σαμοθράκης- έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην ιστορία της παγκόσμιας τέχνης με αφορμή το τραγούδι τους.

Φυσικά, επειδή το να πεταχτείς στο Παρίσι μόνο και μόνο για αυτό, δεν ακούγεται και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις το τουρ ηλεκτρονικά, καθώς ακούς το Apeshit ξανά και ξανά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.