Μόνο ο Eminem θα μπορούσε να εκτοπίσει την Taylor Swift από την κορυφή

Το νέο του album εκτόπισε τον δίσκο της τραγουδίστριας που άραζε στην κορυφή του Billboard από τον Απρίλιο.

Γράφει: Esquire Editors 23 Ιουλίου 2024

Tο νέο άλμπουμ του Eminem, "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου, άγγιξε την κορυφή του Billboard 200, εκτοπίζοντας το "The Tortured Poets Department" της Taylor Swift που έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 τον Απρίλιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την Luminate, το "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" σημείωσε πωλήσεις μέχρι τις 18 Ιουλίου ισοδύναμες των 281.000 άλμπουμ στις ΗΠΑ και είναι η καλύτερη επίδοση που πραγματοποιεί οποιοδήποτε ραπ άλμπουμ το 2024.

Είναι το 12ο άλμπουμ του ράπερ και το 11ο που φτάνει στη κορυφή και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση της λίστας με τους καλλιτέχνες Bruce Springsteen, Barbra Streisand και Ye που έχουν τα περισσότερα Νο. 1 άλμπουμ.

Στη δεύτερη θέση του Billboard 200 βρίσκεται το ROMANCE: UNTOLD", το οποίο επίσης κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου από το K-pop boy band, ENHYPHEN, ακολουθεί το "The Great American Bar Scene" του Zach Bryan ενώ το άλμπουμ της Swift από την κορυφή έπεσε στη τέταρτη θέση, όπως αναφέρει το ΑP.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής

Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix

Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon

Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ο Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son

Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης