Το νέο project του Dave Grohl είναι ιδανικό για όσους δεν χορταίνουν τον Dave Grohl

Γιατί λίγος ακόμη Dave Grohl δεν πείραξε ποτέ κανέναν.

Drummer των Nirvana. Frontman των Foo Fighters. Ένας από τους πιο συμπαθητικούς τύπους που έβγαλε η rock σκηνή τις τελευταίες δεκαετίες. Αν έχεις εξαντλήσει τη δισκογραφία από τις δύο μπάντες που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν πάντα τα αναρίθμητα project του υπερδραστήριου Αμερικανού -από τους Them Crooked Vultures με τον μπασίστα των Led Zeppelin, John Paul Jones και τον Josh Homme των Queens of the Stone Age μέχρι τους Probot όπου συμμετέχουν όλες οι παλιοσειρές του heavy metal.

Σε περίπτωση όμως που τα έχεις λιώσει κι αυτά, η είδηση που ακολουθεί θα σου δώσει άλλη μία μικρή δόση Dave Grohl που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη: το νέο του project λέγεται Play, είναι ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τον διάσημο μουσικό καθώς χτίζει ένα 23λεπτο κομμάτι με τον ίδιο να παίζει εφτά διαφορετικά όργανα."Θέλω να δείξω τις προκλήσεις και την τεράστια ανταμοιβή που παίρνει κάποιος όταν αφιερώνει τη ζωή του στο να μάθει -και να τελειοποιήσει- τον τρόπο παιξίματος ενός μουσικού οργάνου" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντα κυνηγάς την επόμενη πρόκληση, πάντα ψάχνεις τρόπο για να βελτιωθείς

"Παρακολουθώντας τα παιδιά μου να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική, να τραγουδούν και να παίζουν drums, πήγα κι εγώ πίσω σε εκείνη την εποχή που μάθαινα ακούγοντας" συνέχισε. "Ακόμα και σήμερα που είμαι 49 ετών, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία... είναι κάτι στο οποίο δεν γίνεται ποτέ πραγματικά τέλειος. Πάντα κυνηγάς την επόμενη πρόκληση, πάντοτε ψάχνεις έναν τρόπο για να βελτιώσεις κάτι που έμαθες".

Φυσικά, η διαδικασία του να τα κάνει όλα μόνος του δεν είναι άγνωστη στον Dave Grohl. Το ντεμπούτο των Foo Fighters το έγραψε αυτός, εκείνος κι ο εαυτός του σε ένα μικρό studio. Μονάχα όταν ενδιαφέρθηκαν οι εταιρείες της μουσικής βιομηχανίας για αυτό, αποφάσισε ότι χρειάζεται μια μπάντα για να μπορεί να το αποδώσει live.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια βουτιά στον προσωπικό και πολύ ιδιαίτερο κόσμο του πιο συμπαθητικού rocker εκεί έξω, θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι τις 10 Αυγούστου όπου και θα κυκλοφορήσει το Play.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος