Στο νέο video clip του Childish Gambino o Kanye West κλαίει στην αγκαλιά της Michelle Obama

Το Feels Like Summer μπορεί να έχει τα περισσότερα cameos στην ιστορία των video clips.

Ο καλλιτέχνης που έχει συζητηθεί, ίσως, περισσότερο από τον καθένα την φετινή χρονιά είναι ο Childish Gambino. Έτσι μετά το This is America που κυκλοφόρησε τον Μάιο και έδειξε σε όλο τον κόσμο πώς είναι να ζεις σαν μαύρος στην Αμερική του Trump, ο Donald Glover στο νέο του video clip που κυκλοφόρησε το Σάββατο βάζει όλη τη hip hop κοινότητα να κάνει παρέλαση σε 4' 45". Στο animated video του Feels Like Summer, ο τραγουδιστής περπατά σε μία γειτονιά που κατοικείται κυρίως από αστέρια της hip hop, ενώ πολλοί είναι οι ηθοποιοί, οι πολιτικοί και άλλοι celebrities από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που δίνουν δυναμικό παρών.

Το πιο εντυπωσιακό στο video clip είναι το μικρό καρέ στο οποίο ο Kanye West φορώντας ένα Make America Great Again καπέλο κλαίει στην αγκαλιά της Michelle Obama. Μάλλον κλαίει για τις επιλογές του. Και ενώ τα περισσότερα αστέρια που συμμετέχουν ασχολούνται αυστηρά με ευχάριστες δραστηριότητες (κάνουν skateboard, χορεύουν, ρίχνουν μπουγέλα μεταξύ τους), ο Chris Brown, σαν τον West, κλαίει. Kι άλλος ένας που δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενος για τη φήμη του.

Παρακάτω θα δείτε τις animated versions των Drake, Beyoncé, Lil Wayne, Jay-Z, Nicki Minaj, Eminem, Will Smith, Gucci Mane, ASAP Rocky, Lil Yachty, Outkast, Rae Sremmurd και πολλών ακόμα αμερικανών καλλιτεχνών σε ένα φανταστικό video clip.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.