Aυτό το Σάββατο η techno Αθήνα θα χορεύει στο Techniques

Το Techniques, ένα από τα πιο σημαντικά ηλεκτρονικά φεστιβάλ, επιστρέφει στις 22 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall.

Δύο stages, πέντε μεγάλα ονόματα της χορευτικής μουσικής, άπειρη διάθεση για χορό και techno μέχρι τελικής πτώσης σε ένα 12ωρο πάρτυ. Αυτή θα μπορούσε να ήταν μία μικρή σύνοψη των όσων σκοπεύει να δώσει το Techniques, ένα από τα πιο σημαντικά ηλεκτρονικά φεστιβάλ στην Ελλάδα, που επιστρέφει δριμύτερο το Σάββατο (22 Σεπτεμβρίου) στο Gazi Music Hall για έβδομη φορά.

Η διοργάνωση που έχει την σφραγίδα της Blend, ύστερα από την περσινή επιτυχία δείχνει έτοιμο για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα: με τους Richie Hawtin, Nina Kraviz, John Gaiser, Solomun και Musumeci να αναλαμβάνουν τα decks, η Αθήνα γίνεται το κέντρο της house και της techno σκηνής για ένα βράδυ,

Stage 1:

Richie Hawtin

O θρύλος της techno, ο άνθρωπος που επαναπροσδιόρισε τον minimal ήχο στον χώρο, έρχεται μαζί με τη μυστική του συνταγή για άλλο ένα σαρωτικό event.

Nina Kraviz

Αν η περιοχή από όπου κατάγεται (Σιβηρία) μία από τις ομορφότερες DJ του κόσμου είναι παγωμένη, δε συμβαίνει το ίδιο και με την παρουσία της, αφού τα εκρηκτικά DJ set της είναι ικανά να αναστατώσουν ακόμη και το πιο αδιάφορο κοινό. 

John Gaiser

Με punk-rock καταγωγή, αποτελεί ένα μυστικό για τους μυημένους της techno, αφού τα γεμάτα φαντασία live του χαρίζουν ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα στο dancefloor.

Stage 2:

Solomun

Κινούμενος στο underground, έχει καταφέρει να παίξει ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της ευρωπαϊκής house μουσικής. Πατώντας πάνω σε ανθρώπινες φωνές και funk ρυθμούς, θέλει οι θεατές του να βιώνουν έντονα συναισθήματα στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Musumeci 

Ο σικελός, κατά κόσμο Mauro Di Martino, θα συμπληρώσει τον Solomun, εισβάλλοντας  με ορμή στο dancefloor, ακριβώς όπως έκανε στο ξεκίνημα της καριέρας του στα μακρινά 80s.

Info

Techniques 2018

22 Σεπτεμβρίου 2018

Gazi Music Hall

Ώρα: 23:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.