
Οι dEUS τον Μάιο στην Αθήνα για τα 20 χρόνια του The Ideal Crash
O εμβληματικός τρίτος δίσκος της μπάντας από το Βέλγιο θα ακουστεί live την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club.

Οι dEUS, μία από τις καλύτερες και πιο ιδιαίτερες μπάντες που ανέδειξε η ευρωπαϊκή σκηνή τα τελευταία 30 χρόνια, επιστρέφουν στην Αθήνα! Την Παρασκευή 31 Μαΐου, οι Βέλγοι που κέρδισαν από την αρχή της πορείας τους μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού θα γιορτάσουν στο Fuzz LiveMusic Club τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργηματικού "The Ideal Crash", το οποίο θα παίξουν ολόκληρο ζωντανά, αναγγέλλοντας ταυτόχρονα την επιστροφή τους με το επερχόμενο 8ο album της καριέρας τους.
Τραγούδια όπως τα αξέχαστα "Sister Dew", "Instant Street", "Everybody's Weird", "Dream Sequence #1", μαζί με τα κλασικά standards τους, "Suds & Soda", "Little Arithmetics", "For the Roses" και "Hotellounge (Be the Death of Me)" θα δημιουργήσουν μια μοναδική βραδιά. Παράλληλα, το εμβληματικό αυτό album θα επανακυκλοφορήσει σε remastered και boxset εκδόσεις.
Η συναυλία της Αθήνας θα κλείσει το πρώτο σκέλος της ανοιξιάτικης ευρωπαϊκής περιοδείας του "Ideal Crash" η οποία θα αποτελείται από 20 συναυλίες σε μεγάλες πόλεις, όπως η Λισαβόνα, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, η Βιέννη, το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο!
"Δεν είναι συναυλίες για τη νοσταλγία", λέει ο ηγέτης των dEUS, Tom Barman. "Είναι η τέλεια συγκυρία για να βάλουμε και πάλι μπροστά τις μηχανές και να βγούμε ξανά στον δρόμο! Αν υπήρχε μία στιγμή όπου θα έπρεπε να γιορτάσουμε έναalbum και να ξεκινήσουμε μία περιοδεία, είναι αυτή. Το 'Ideal Crash' ήταν ένας πολύ σημαντικός δίσκος για εμάς, κλείνει τα 20 χρόνια του και θα θέσει τα υψηλάstandards και για τα νέα τραγούδια μας."
Ο τρίτος δίσκος των cult indie-rockers από την πόλη του Antwerp τους καθιέρωσε ως μια από τις πλέον ανατρεπτικές και επινοητικές μπάντες της γενιάς της, ερχόμενος μετά τα επίσης εξαιρετικά "Worst Case Scenario" (1994) και "In a Bar, Under the Sea" (1996) ενώ οι συναυλίες τους στη χώρα μας, ακόμα συζητιούνται με θαυμασμό. Πλέον, με νέο κιθαρίστα στη σύνθεσή τους, οι dEUS επιδιώκουν μια νέα αρχή, παίρνοντας δύναμη από το ένδοξο παρελθόν. Και γιορτάζοντας μαζί μας, ένα από τα σπουδαιότερα κατορθώματά τους, ετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα πολυαναμενόμενη δουλειά τους, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019!

INFO
dEUS "The Ideal Crash” + opening act (tba)
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, Fuzz Live Music Club
Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας, όπως και για ολόκληρη την περιοδεία, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί. Η πρώτη τιμή είναι τα 27 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 33 ευρώ.
Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;
Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΠρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy
Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΣταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής
Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΌσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix
Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΜόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon
Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟ Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son
Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.
Γραφει Παυλος Κρουστης