Το advent calendar του No Time To Die

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις φέτος σε έναν fan του James Bond.

Η πρώτη μας σκέψη μόλις μάθαμε ότι κυκλοφορεί ήδη ένα θεματικό advent calendar για το No Time To Die ήταν ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά μάλλον δεν ταιριάζουν στον James Bond. Ότι θα ήταν σχεδόν ντροπιαστικό για το image του να τον βλέπαμε σε ένα 'οικογενειακό περιβάλλον' γεμάτο λαμπιόνια, γιρλάντες, ψεύτικο χιόνι και κλαδιά του γκι. Πιο πολύ τον έχουμε να περνάει την εορταστική περίοδο μόνος του και μελαγχολικός, παρέα με ένα ποτήρι ουίσκι.

Το advent calendar του No Time To DieSelfridges

Παρόλα αυτά δεν ισχύει το ίδιο και το αυτό για τους fans του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα της μυθοπλασίας, δηλαδή όλους εμάς, που μπορούμε μια χαρά να γιορτάζουμε μαζί του την (προ-)εορταστική περίοδο. Μάλιστα, το advent calendar 12 Days of Bond που είναι διαθέσιμο στο e-shop του Selfridges προς 199 στερλίνες είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να μας κάνει φέτος κάποιος ή εμείς στον εαυτό μας.

> Διάβασε ακόμα: Τα πιο εμβληματικά ρολόγια του 007

Ένα πολυτελές 'ντουλαπάκι' γεμάτο δώρα

Και τα δώδεκα γουστόζικα 'καλούδια' που θα βρεις σε αυτό το συλλεκτικό, πολυτελές 'ντουλαπάκι', του οποίου οι πόρτες κλείνουν με μαγνητάκια και τα συρτάρια του είναι φοδραρισμένα, είναι θεματικά και έχουν να κάνουν με το συναρπαστικό 'σύμπαν' του James Bond. Από όλα τους, ξεχωρίσαμε την -εννοείται- ψεύτικη σφαίρα, το ζευγάρι με τις fun κάλτσες που είναι πάντα χρήσιμες, τη μεταξωτή ποσέτ, τη μεζούρα για να φτιάχνουμε τα κοκτέιλ μας (μόνο μαρτίνι), την τράπουλα, τα ζάρια, το μαγνητάκι σε σχήμα όπλου, τα σοκολατάκια, γενικώς, τα πάντα.

ADVENT CALENDARSelfridges

> Διάβασε ακόμα: Όταν η adidas συνάντησε τον James Bond

Τα advent calendars είναι trend

Τα θεματικά advent calendars, όπως διαβάζουμε και στο βρετανικό Esquire, είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια, ειδικά στις premium εκδοχές τους, καθώς αποτελούν από τα πιο πρωτότυπα δώρα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα. Αυτό του No Time To Die, μάλιστα, είναι ένα από τα καλύτερα που βρήκαμε στην αγορά.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος