Διάσημοι σε δύο ρόδες, οι φωτογραφίες

Καβαλώντας τη μηχανή με το στυλ του Meat Loaf, της Kim Kardashian, της Pamela Anderson ή του Marlon Brando;

Συνήθως δε φανταζόμαστε τους διάσημους πάνω σε μια μοτοσικλέτα, να τριγυρνούν σαν ξωτικά και πίσω τους να τρέχουν σκυλιά. Μάλλον πιο πολύ τους κάνουμε εικόνα καθισμένους με τα πόδια ανοιχτά και ένα κρυστάλλινο ποτήρι με ουίσκι στο χέρι, στα δερμάτινα πίσω καθίσματα μιας λιμουζίνας. Στη χειρότερη, να οδηγούν οι ίδιοι, για προσωπική τους ευχαρίστηση, ένα υπερπολυτελές σπορ αμάξι. Κι όμως, υπάρχουν και εκείνοι που αρέσκονται να οδηγούν μηχανή -ή απλώς να φωτογραφίζονται πάνω σε αυτή- όπως ακριβώς έκανε η Lady Gaga στο βιντεοκλίπ του Judas.

Το μοτοσικλετιστικό στυλ

Οι αστέρες που έκαναν μόδα το να οδηγεί κάποιος μοτοσικλέτα, αλλά και το να ντύνεται όπως οι επαγγελματίες μοτοσικλετιστές είναι πολλοί. Ας δούμε αυτούς που ξεχωρίζουν.

Pamela Anderson

Διάσημοι σε δύο ρόδες, οι φωτογραφίεςGetty Images

Στις μεγάλες της δόξες, το 1990, η Pamela Anderson δεν δίστασε να ποζάρει με τη δική της εκδοχή του Canadian tuxedo, πάνω σε δύο τροχούς.

 Arnold Schwarzenegger

ARNOLD SWARZENEGGERGetty Images

Το 1982, λίγο πριν από την κυκλοφορία του Κόναν του Βάρβαρου, ο Arnold Schwarzenegger φωτογραφήθηκε επαγγελματικά πάνω σε μία σπουδαία Harley-Davidson.

Meat Loaf

MEAT LOAFGetty Images

Ο πρόσφατα εκλιπόντας τραγουδιστής και ηθοποιός, ποζάρει με το δικό του, ιδιοσυγκρασιακό στυλ, πάνω στη μοτοσικλέτα του. Όλα αυτά, το σωτήριο έτος 1978.

Sean Connery & Harrison Ford

SEAN CONNERY & HARISSON FORDGetty Images

Λίγες μοτοσικλετιστικές σκηνές έχουν γράψει με τέτοια ένταση στη μεγάλη οθόνη όσο η συγκεκριμένη, από το φιλμ Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία.

Kim Kardashian

KIM KARDASHIANGetty Images

Ψεύτικο πορτοκαλί μαύρισμα, τζην ρούχα, πέδιλα και μία βέσπα για την Kim Kardashian, στο Λος Άντζελες του 2009.

> Διάβασε ακόμα: Στις ντισκοτέκ με τις Γαλλίδες pop stars των 80s

Pierce Brosnan

PIERCE BROSNANGetty Images

Ο Pierce Brosan το 1997, σε επαγγελματική πόζα για το λανσάρισμα του φιλμ Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Το Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει.

Tom Cruise

TOM CRUISEGetty Images

Ριψοκίνδυνο αγόρι ο Tom Cruise, δεν διστάζει να χαιρετήσει την κάμερα εν κινήσει πάνω στην BMW του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της έκτης ταινίας της σάγκα των Επικίνδυνων Αποστολών.

Martina Navratilova

MARTINA NAVRATILOVAGetty Images

Η Martina Navratilova που εδώ, κάποια στιγμή το 1994, απλώς κάθεται σε μια Harley-Davidson, υπήρξε και μάλλον συνεχίζει να είναι επαγγελματίας μοτοσικλετίστρια.

> Διάβασε ακόμα: Τι πιο 80s από διάσημους άντρες να φορούν σορτς και speedo μαγιό

Elvis Presley

ELVIS PRESLEYGetty Images

Ο Βασιλιάς του Ροκ εν Ρολ πάει μια βόλτα την Barbara Stanwyck, το 1964, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μιούζικαλ Το Πανηγύρι.

Marlon Brando

MARLON BRANDOGetty Images

Ανάμεσα στα πράγματα που έκαναν τον Marlon Brando θρύλο, σίγουρα συγκεταλέγεται και αυτή η φωτογραφία.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.