Οι Florence and The Machine στο Ejekt Festival 2023

Το δημοφιλές συγκρότημα θα είναι headliner της 1ης μέρας του Ejekt Festival, στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Η πρώτη μίνι "βόμβα" για το ερχόμενο καλοκαίρι, μόλις έσκασε στο email μου και η χαρά είναι μεγάλη. Δε χρειάζεται να γράψω πολλά, παρά μόνο να σου θυμίσω τι είχε συμβεί το 2019 με τις τρεις sold out συναυλίες στο Ηρώδειο για τις οποίες οι περισσότεροι έψαχναν τα εισιτήρια με τουφέκι. Όλοι τότε λέγαμε πως οι Florence and The Machine είναι για μεγέθη βεληνεκούς της Πλατείας Νερού, το Ejekt Festival συμφώνησε και γι' αυτό μόλις ανακοίνωσε απλά, λιτά και απέριττα ότι το δημοφιλές συγκρότημα θα είναι headliner στην πρώτη ημέρα της διοργάνωσης του 2023. Σημείωσε την ημερομηνία: Κυριακή 2 Ιουλίου. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

"Τέσσερα χρόνια μετά τις τρεις θριαμβευτικές, sold out εμφανίσεις τους που έσπασαν κάθε ρεκόρ ζήτησης εισιτηρίων και γράφτηκαν με ολόχρυσα γράμματα στη συναυλιακή ιστορία της πόλης, οι Florence and The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση!

>Διάβασε ακόμη: Sivert Høyem, η Aυτού Mεγαλειότης

Η ιέρεια της σύγχρονης μουσικής θα βρεθεί στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 (Day1 του φετινού φεστιβάλ), στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour!

H Florence Welch είναι η καλλιτέχνης που έχει καταφέρει όσο κανένας άλλος συγκαιρινός της, να συνδυάσει την εμπορική επιτυχία και την αναγνώριση από την κριτική. Φτιαγμένη από τη στόφα των "θρύλων” της ροκ μουσικής, με σκηνική παρουσία που θυμίζει Νύμφη και μια κυριαρχική φωνή που σπάει τα όρια των μουσικών ειδών (pop, rock, dance, soul), η Βρετανίδα star – από το 2007 ως σήμερα - διαρκώς εξελισσεται και ανανεώνει τη σχέση λατρείας με το τεράστιο κοινό της.

>Διάβασε ακόμη: Οι Muse και το πλήρωμα του χρόνου

Χάρη σε ύμνους όπως τα "Dog Days Are Over”, "Shake It Out”, "You've Got The Love”, "Sweet Nothing”, "Hunger”, "What Kind Of Man”, "My Love”, η Florence έχει ανέβει στο νο1 των Βρετανικών charts με 5 διαφορετικούς δίσκους, έχει δισεκατομμύρια streams και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων , ενώ η φήμη της διαρκώς μεγαλώνει.

Η εμφάνισή των Florence and The Machine στο EJEKT Festival 2023 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Dance Fever Tour, όπου παρουσιάζουν το ομώνυμο album που κυκλοφόρησε τον Μαϊο, καθώς και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.".

Τώρα μένει μόνο να δούμε τι μας επιφυλάσσει για τις υπόλοιπες μέρες (πόσες θα είναι άραγε) του. Υπομονή -και διάθεση για μεγάλα πράγματα- υπάρχει. Όσο για τη Florence, μας χρωστάει ένα Pure Feeling, από την προηγούμενη φορά. 

Οι Florence and The Machine στο Ejekt Festival 2023


Πληροφορίες

Εισιτήρια

53 ευρώ (early bird), 56 ευρώ (Β φάση)

VIP 125 ευρώ (early bird)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.