Η Josephine δε σταματά πουθενά

Ένα preview από τη συνέντευξη της δημοφιλούς τραγουδίστριας, στο cover story του νέου Esquire.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2023

Το νέο τεύχος του Esquire (Φθινόπωρο 2023) έρχεται την Κυριακή 1η Οκτωβρίου μαζί με Το Βήμα. Στο εξώφυλλό φιλοξενείται η Josephine. Μοναδική ενέργεια στη σκηνή, ιδιαίτερη pop άποψη και ένα γοητευτικά ισορροπημένο mindset στρώνουν τον δρόμο για την ανεξέλεγκτη πορεία της περιζήτητης hit performer.

Μιλά στον Μπάμπη Δούκα για όλα όσα σηματοδοτούν την ζωή και την καριέρα της, ενώ δε διστάζει να αναφερθεί και σε αυτά που πραγματικά μετρούν στην προσωπική ζωή αλλά και στη διαχείριση της επιτυχίας και της αποτυχίας.

Ένα sneak peek από τα όσα μας είπε:

> Στη σκηνή εμφανίζεται πάντοτε πολύ δυναμική, το ίδιο και στην οθόνη. Ξέρεις, ρε παιδί μου, από εκείνες τις παρουσίες που σου μένουν. Είναι όμως έτσι και στην καθημερινότητά της; "Κοίτα, γενικά είμαι δυναμική. Ωστόσο, μην ξεχνάς πως οι καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή δημιουργούν ένα ρόλο, φτιάχνουν μία περσόνα. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πιο ευαίσθητη και πιο ήρεμη".

> Ένα ακόμη δυνατό στοιχείο της επαγγελματικής της φύσης είναι η διαίσθησή της: "Πάντα, με κάποιον τρόπο, οδηγούμαι σε σωστές αποφάσεις και επιλογές. Ως άνθρωπος πάλι, μερικά από τα δυνατά μου στοιχεία είναι η εργατικότητα και η επιμονή". Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελε να αλλάξει και κάτι. Ακόμη και το πιο απλό: "Αυτό που με ενδιαφέρει και προσπαθώ είναι το να είμαι καλός άνθρωπος και να εξελίσσομαι καθημερινά".

Η Josephine δε σταματά πουθενά© Panagiotis Kadigkos

> Διανύει μία σημαντική περίοδο στην καριέρα της. Πριν από την επιτυχία, όμως, υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Και η αποτυχία, που "δίχως αυτή δεν μπορεί να έρθει καμία επιτυχία. Μέσα από το όποιο λάθος προσπαθώ να εκμαιεύσω το σωστό, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει από την αρχή της καριέρας μου. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν δυσκολίες, απλά στο δικό μας, που έχει να κάνει με τα φώτα και την προβολή, φαίνονται πιο έντονα. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, όμως, είμαι δυναμική και δεν παρεκκλίνω ποτέ από τον στόχο μου". 

> Θεωρεί τη μεγάλη αγάπη του κοινού ως προνόμιο, αλλά ως και μία ειλικρινή σχέση που έχει δομηθεί με το πέρασμα του καιρού – κάτι που δεν φανταζόταν, όπως τονίζει η ίδια, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Υπάρχουν όμως και υποχρεώσεις γύρω από όλο αυτό και, κυρίως, όσον αφορά τη δύσκολη διελκυστίνδα μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής σφαίρας: "Προσπαθώ να έχω μία ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, κάτι το οποίο μου είναι πολύ δύσκολο. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά". Συμπληρώνει δε, πως "όλα γίνονται αν έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου και υπάρχει αμοιβαία θέληση. Μία σχέση χρειάζεται να είναι και τα δύο μέλη "στην ίδια σελίδα”, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τις ανάγκες και τα "θέλω” του άλλου. Όταν συμβαίνει αυτό υπάρχει μια καλή ισορροπία".

Όλη η συνέντευξη και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα στο φθινοπωρινό τεύχος του Esquire που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με Το Βήμα.

Εξώφυλλο φθινοπωρινού τεύχους 2023 Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης