Κι όμως όλη η ιστορία των Μουντιάλ μπορεί να χωρέσει σε μία αφίσα

Και μάλιστα μπορείς να την κάνεις δική σου.

Γράφει: Esquire Editors 25 Ιουλίου 2018

Το Μουντιάλ μας άφησε και πλέον όλοι αναρωτιόμαστε τι θα απογίνουμε στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. Μια κάποια λύση θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι οι διακοπές. Ή οι αγορές. Στις τελευταίες θα επικεντρωθούμε. Πριν τρέξεις και ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε ποδοσφαιρικά αναμνηστικά -που ενδεχομένως να βαρεθείς σε μία εβδομάδα ή και λιγότερο, τι θα έλεγες να αποκτήσεις κάτι που θα σε συντροφεύει μέχρι να περάσουν 4 χρόνια, μέχρι την επόμενη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Συγκεκριμένα, μία αφίσα.

Κι όμως όλη η ιστορία των Μουντιάλ μπορεί να χωρέσει σε μία αφίσα

Μόνο που αυτή είναι πιο μεγάλη (50x70 εκατοστά), πιο πολυτελής (illustration χαρτί 250 γραμμαρίων) και με ένα σχέδιο που δύσκολα μπορεί κάποιος να του αντισταθεί: Όλες οι εμφανίσεις των ομάδων που κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, φορεμένες από τους πιο μεγάλους αστέρες τους.

Από τον Héctor Scarone της μεγάλης Ουρουγουάης του 1930 μέχρι τον Kylian Mbappé της εντυπωσιακής Γαλλίας του 2018 και από τους Pele, Gerd Müller και Diego Maradona έως τους Zinedine Zidane, Ronaldo και Andrés Iniesta, όλη η ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων συγκεντρωμένη.

ΑΦΙΣΑ 2

Φτιαγμένη με μεράκι από μία ομάδα Ελλήνων φίλων του ποδοσφαίρου, είναι διαθέσιμη στο etsy.com καθώς και στο Facebook

*Για φιλικότερη τιμή -σε περίπτωση παραγγελιών άνω του ενός κομματιού- μπορείς να στείλεις mail στο 110percentmoments@gmail.com. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.