
The Prodigy, Pendulum & Bob Vylan| Μία σαρωτική βραδιά που θα θυμόμαστε καιρό
Μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι οι Prodigy ήταν ακόμα καλύτεροι από την προηγούμενη φορά που τους είχαμε δει στην Πλατεία Νερού. Α ναι, και πως είμαστε όλοι και Warriors και Fighters - όπως μας αποκαλούσαν καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ασταμάτητος χορός, αστείρευτη ενέργεια, εντυπωσιακά shows και φυσικά, καθολική αποθέωση από το κόσμο που γέμισε για άλλη μια φορά την Πλ. Νερού. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε αυτή την εκρηκτική εμπειρία που μας πρόσφεραν χθες τα τρία συγκροτήματα που ανέβηκαν στη σκηνή για την 5η μέρα του Release Athens 2025 με headliners τους Prodigy.
Οι Bob Vylan ανέλαβαν την έναρξη και για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην Ελλάδα μια ανερχόμενη μπάντα που καταφέρνει ταυτόχρονα να λέει ότι θέλει να πει και να μη χάνει στιγμή το χιούμορ της. Στο σετ τους έπαιξαν όλα τα τραγούδια που όχι μόνο γιγάντωσαν το κοινό τους τα τελευταία χρόνια αλλά και μια απόλυτα ταιριαστή διασκευή στο "Everybody Loves The Sunshine” του Roy Ayers.
Αμέσως μετά ακολούθησαν οι very special guests της βραδιάς, οι Pendulum και από τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία αποδείχθηκε ότι πολλοί περίμεναν να ακούσουν ζωντανά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των εξαιρετικών Αυστραλών. Η παρέα του Rob Swire φρόντισε να ανταμείψει από νωρίς τους οπαδούς του, παίζοντας στην αρχή του σετ το θρυλικό "Propane Nightmares” και το πάρτι που ξεκίνησε εκεί, συνεχίστηκε μέχρι τις τελευταίες νότες του "Watercolour”, με το οποίο μας αποχαιρέτησαν.Η συνέχεια φυσικά ήταν ακόμα πιο απολαυστική.
Δύο χρόνια μετά την μεγάλη τους επιστροφή στην Αθήνα, οι The Prodigy χθες ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακοί και μας χάρισαν ένα show που ελάχιστες άλλες μπάντες μπορούν να πραγματοποιήσουν.
Έχουν φυσικά και μια καταπληκτική δισκογραφία με τραγούδια τόσο διαχρονικά που ακόμα ακούγονται καθημερινά χωρίς να χάνουν την αιχμή τους.
"Voodoo People”, "Poison”, "No Good (Start The Dance)”, "Breathe”, "Omen”, "Firestarter” (με την πάντα ανατριχιαστική αφιέρωση στον Keith Flint) και το "Smack my Bitch up” & "Take me to the hospital" στο encore, είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια που ξεσήκωσαν τους χιλιάδες οπαδούς τους που αποχώρησαν γνωρίζοντας πως κανείς δεν είναι σαν τους Prodigy.
Δες εδώ το photostory από τη 5η ημέρα του Release Athens 2025
Πληροφορίες: www.releaseathens.gr
Εισιτήρια- Προσφορές / www.releaseathens.gr / more.com
Επόμενο show: Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025 / London Grammar, AURORA & Klanghonics
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;
Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΠρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy
Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΣταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής
Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΌσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix
Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΜόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon
Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟ Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son
Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.
Γραφει Παυλος Κρουστης