7 προτάσεις για να κάνεις ένα μίνι διάλειμμα από το Netflix

Πώς θα ψυχαγωγηθείς αλλιώς όσο μένεις σπίτι με θεατρικές παραστάσεις, όπερα, εικαστικές εκθέσεις και καλλιτεχνικούς διαλόγους στην οθόνη σου.

Γράφει: Μάρω Παρασκευούδη 10 Απριλίου 2020

Απόλαυσε αγαπημένες παραστάσεις, μια ξενάγηση σ' έναν χώρο τέχνης ή έναν διάλογο μεταξύ καλλιτεχνών στην οθόνη σου από την άνεση του σπιτιού σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ποτήρι κρασί και καλή διάθεση.

Η online agenda της εβδομάδας

Εθνικό Θέατρο

Αυτή την εβδομάδα προστίθεται και μια ακόμη παράσταση, το έργο Συρανό ντε Μπερζεράκ του Εντμόν Ροστάν, που παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου κατά τη θεατρική περίοδο 2010-2011. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για 24 ώρες, από τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 11 Απριλίου, έως και την ίδια ώρα της Κυριακής, 12 Απριλίου.

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής, καθώς επαναλαμβάνονται οι προβολές των παρακάτω παραστάσεων:

  1. Μακμπέθ, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, μια συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη (Παρασκευή 10/4, στις 21:00).
  2. Hotel Éternité, του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία του ίδιου (Κυριακή 11/4, στις 21:00).
  3. Χίλιες και μία ιστορίες, (για παιδιά από 5 χρόνων) του Μάικ Κέννυ, σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη (Σάββατο 12/4 στις 17:00  & Κυριακή 12/4 στις 12:00).

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μένουμε σπίτι, βλέπουμε το ψηφιακό κανάλι της Στέγης

Πιάστε την καλύτερη θέση στον καναπέ και συντονίσου.

Το ελληνικό ραδιόφωνο εν μέσω πανδημίας

Εντυπωσιακά ευρήματα για τη σχέση του κοινού της Αττικής με το ραδιόφωνο κατά τη διάρκεια του #menoumespiti.