Και οι Χρυσές Σφαίρες 2021 αλλάζουν ημερομηνία

Ακολούθησαν το παράδειγμα των Oscars 2021.

Γράφει: Esquire Editors 23 Ιουνίου 2020

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την βιομηχανία του κινηματογράφου. Μετά την αναβολή των βραβείων Όσκαρ για δύο μήνες αργότερα σειρά έχει η τελετή των Χρυσών Σφαιρών.

Όπως ανακοίνωσε χθες η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood οι Χρυσές Σφαίρες που παραδοσιακά διοργανώνονται τον Ιανουάριο και θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ, φέτος θα διεξαχθούν στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

"Για να φιλοξενήσει τόσο εγχώριες όσο και διεθνείς παραγωγές ταινιών και τηλεόρασης, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ θα παρέχει περαιτέρω καθοδήγηση σχετικά με την επιλεξιμότητα των υποψηφίων, την περίοδο ψηφοφορίας και τον αναθεωρημένο χρόνο ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων μέσα στις επόμενες εβδομάδες", αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί οικοδεσπότες στην 78η απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα είναι για ακόμη μία χρονιά η Tina Fey και η Amy Poehler.

Από: madamefigaro.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.