Μία αγαπημένη παράδοση επιστρέφει στη νέα ταινία του James Bond

Ο Hans Zimmer θα βάλει μία νοσταλγική πινελιά στο soundtrack του No Time to Die.

Ο Hanz Zimmer, ο θρυλικός συνθέτης που έχει αναλάβει τη μουσική επένδυση της νέας ταινίας του James Bond, μόλις αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το No Time to Die θα επαναφέρει μία πολύ συγκεκριμένη παράδοση που ακολουθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια τον μυστικό πράκτορα.  Η αποκάλυψη, όπως είναι φυσικό, έχει να κάνει με το soundtrack της πολυαναμενόμενης 25ης περιπέτειας του 007. 

Μία αγαπημένη παράδοση επιστρέφει στη νέα ταινία του James Bond
"Ήρθαμε σε επαφή με τον John Barry (σ.σ: ο συνθέτης πίσω από το πρώτο soundtrack του James Bond) που κρύβαμε μέσα μας" σημείωσε με νόημα ο Hans Zimmer | φωτογραφία © Getty Images 

Μιλώντας στο Variety, ο οσκαρικός συνθέτης (γνωστός για τις επικές συνθέσεις πίσω από την τριλογία The Dark Knight αλλά και τους Πειρατές της Καραϊβικής) έδωσε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κύκνειο άσμα του Daniel Craig ως James Bond. Σύμφωνα με τον Zimmer, ένα τηλεφώνημα με τον κιθαρίστα των The Smiths, Johnny Marr, ήταν η έμπνευση πίσω από αυτό που πρόκειται να ακούσουμε: Ναι, οι κιθάρες επιστρέφουν στον εντυπωσιακό κόσμου του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα.

"Γνωρίζω την Barbara Broccoli (σ.σ: παραγωγός των ταινιών) για πάρα πολύ καιρό, και είμαστε φίλοι. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνεργαζόμασταν σε ένα τέτοιο project, με αποτέλεσμα όταν μου τηλεφώνησε να με πιάσει απροετοίμαστο" δήλωσε ο  διάσημος συνθέτης, για να συνεχίσει εξηγώντας ότι καθώς δεν ήταν σίγουρος αν θέλει να αναλάβει το project, η συνομιλία του με τον Johnny Marr, ο οποίος του επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει να ερμηνεύσει το μουσικό θέμα του Bond στην κιθάρα, ήταν το σημείο-κλειδί για την απόφασή του.

"Ήρθαμε σε επαφή με τον John Barry (σ.σ: ο συνθέτης πίσω από το πρώτο soundtrack του James Bond) που κρύβαμε μέσα μας" σημείωσε με νόημα ο Hans Zimmer, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τις απαιτήσεις για το No Time to Die, που μετά την αναβολή του εξαιτίας της πανδημίας αναμένεται να καταφτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.