
Μία αγαπημένη παράδοση επιστρέφει στη νέα ταινία του James Bond
Ο Hans Zimmer θα βάλει μία νοσταλγική πινελιά στο soundtrack του No Time to Die.

Ο Hanz Zimmer, ο θρυλικός συνθέτης που έχει αναλάβει τη μουσική επένδυση της νέας ταινίας του James Bond, μόλις αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το No Time to Die θα επαναφέρει μία πολύ συγκεκριμένη παράδοση που ακολουθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια τον μυστικό πράκτορα. Η αποκάλυψη, όπως είναι φυσικό, έχει να κάνει με το soundtrack της πολυαναμενόμενης 25ης περιπέτειας του 007.

"Ήρθαμε σε επαφή με τον John Barry (σ.σ: ο συνθέτης πίσω από το πρώτο soundtrack του James Bond) που κρύβαμε μέσα μας" σημείωσε με νόημα ο Hans Zimmer | φωτογραφία © Getty Images
Μιλώντας στο Variety, ο οσκαρικός συνθέτης (γνωστός για τις επικές συνθέσεις πίσω από την τριλογία The Dark Knight αλλά και τους Πειρατές της Καραϊβικής) έδωσε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κύκνειο άσμα του Daniel Craig ως James Bond. Σύμφωνα με τον Zimmer, ένα τηλεφώνημα με τον κιθαρίστα των The Smiths, Johnny Marr, ήταν η έμπνευση πίσω από αυτό που πρόκειται να ακούσουμε: Ναι, οι κιθάρες επιστρέφουν στον εντυπωσιακό κόσμου του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα.
"Γνωρίζω την Barbara Broccoli (σ.σ: παραγωγός των ταινιών) για πάρα πολύ καιρό, και είμαστε φίλοι. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνεργαζόμασταν σε ένα τέτοιο project, με αποτέλεσμα όταν μου τηλεφώνησε να με πιάσει απροετοίμαστο" δήλωσε ο διάσημος συνθέτης, για να συνεχίσει εξηγώντας ότι καθώς δεν ήταν σίγουρος αν θέλει να αναλάβει το project, η συνομιλία του με τον Johnny Marr, ο οποίος του επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει να ερμηνεύσει το μουσικό θέμα του Bond στην κιθάρα, ήταν το σημείο-κλειδί για την απόφασή του.
"Ήρθαμε σε επαφή με τον John Barry (σ.σ: ο συνθέτης πίσω από το πρώτο soundtrack του James Bond) που κρύβαμε μέσα μας" σημείωσε με νόημα ο Hans Zimmer, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τις απαιτήσεις για το No Time to Die, που μετά την αναβολή του εξαιτίας της πανδημίας αναμένεται να καταφτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους
Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb
Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑν θες να ζήσεις μία 'Δεύτερη Ζωή', τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με το Παιδί Τραύμα
Το δεύτερο single "Δεύτερη Ζωή" από τον ομώνυμο δίσκο μόλις κυκλοφόρησε και στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Κεχαγιάς, βλέπουμε μία πολύ δημοφιλή ηθοποιό της νέας γενιάς.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη Κοντομηνα