Πρώτο trailer για το Last Words με τον Nick Nolte στην Αθήνα

Οι επιζώντες ενός κόσμου που πεθαίνει βρίσκουν καταφύγιο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 26 Ιουνίου 2020

Βρισκόμαστε στο 2085. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχει, ούτε μηχανές στην Γη. Ο πλανήτης μας έχει μετατραπεί σε μία απέραντη έρημο. Τίποτα πια δεν ευδοκιμεί στο άνυδρο έδαφος. Παιδιά δεν γεννιούνται εδώ και μία δεκαετία. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που κατάφεραν να επιβιώσουν από τον φονικό ιό που καταστρέφει τους πνεύμονες. Ανάμεσά τους και ένας νεαρός Αφρικανός που μεταφέρει ένα κουτί με μπομπίνες φιλμ και θα γίνει ο τελευταίος κινηματογραφιστής των τελευταίων στιγμών ενός πλανήτη που πεθαίνει.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Θα μπορούσαν να είναι τα λόγια του Jonathan Nossiter, του Αμερικανού σκηνοθέτη που γύρισε μία ταινία που στον πυρήνα της εμπεριέχει μία φονική πανδημία. 

Το Last Words είναι ένα δράμα ιταλικής παραγωγής -μην περιμένεις να δεις sci-fi σκηνές- που επανέφερε τον Nossiter στην Ελλάδα δέκα χρόνια μετά τα γυρίσματα του Signs and Wonders, με τους επιζώντες να βρίσκουν καταφύγιο από τον ιό στην Αθήνα (ναι, οι συμπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από τρομακτικές).

To trailer

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της μεγάλης οθόνης: Nick Nolte, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgård. Μαζί τους οι Valeria Golino και  Alba Rohrwacher.

Το Last Words ήταν ανάμεσα στις ταινίες που το Φεστιβάλ Καννών είχε συμπεριλάβει στο φετινό του πρόγραμμα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μία αγαπημένη παράδοση επιστρέφει στη νέα ταινία του James Bond

Ο Hans Zimmer θα βάλει μία νοσταλγική πινελιά στο soundtrack του No Time to Die.

Πρώτο trailer για το Respect, τη βιογραφία της Aretha Franklin

Θείε Όσκαρ, η Jennifer Hudson είναι έτοιμη για το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο.