Πρώτο trailer για το Last Words με τον Nick Nolte στην Αθήνα

Οι επιζώντες ενός κόσμου που πεθαίνει βρίσκουν καταφύγιο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Βρισκόμαστε στο 2085. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχει, ούτε μηχανές στην Γη. Ο πλανήτης μας έχει μετατραπεί σε μία απέραντη έρημο. Τίποτα πια δεν ευδοκιμεί στο άνυδρο έδαφος. Παιδιά δεν γεννιούνται εδώ και μία δεκαετία. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που κατάφεραν να επιβιώσουν από τον φονικό ιό που καταστρέφει τους πνεύμονες. Ανάμεσά τους και ένας νεαρός Αφρικανός που μεταφέρει ένα κουτί με μπομπίνες φιλμ και θα γίνει ο τελευταίος κινηματογραφιστής των τελευταίων στιγμών ενός πλανήτη που πεθαίνει.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Θα μπορούσαν να είναι τα λόγια του Jonathan Nossiter, του Αμερικανού σκηνοθέτη που γύρισε μία ταινία που στον πυρήνα της εμπεριέχει μία φονική πανδημία. 

Το Last Words είναι ένα δράμα ιταλικής παραγωγής -μην περιμένεις να δεις sci-fi σκηνές- που επανέφερε τον Nossiter στην Ελλάδα δέκα χρόνια μετά τα γυρίσματα του Signs and Wonders, με τους επιζώντες να βρίσκουν καταφύγιο από τον ιό στην Αθήνα (ναι, οι συμπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από τρομακτικές).

To trailer

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της μεγάλης οθόνης: Nick Nolte, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgård. Μαζί τους οι Valeria Golino και  Alba Rohrwacher.

Το Last Words ήταν ανάμεσα στις ταινίες που το Φεστιβάλ Καννών είχε συμπεριλάβει στο φετινό του πρόγραμμα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.