Στα σκαριά το sequel του Bird Box από το Netflix

Το μεταποκαλυπτικό θρίλερ με την Sandra Bullock που έσπασε κάθε ρεκόρ στη δημοφιλή πλατφόρμα επιστρέφει με τη συνέχειά του.

Δύο χρόνια πριν, το Netflix πρόβαλε στην πλατφόρμα του την ίσως πιο επιτυχημένη πρωτότυπη κινηματογραφική του παραγωγή, το Bird Box (Με τα μάτια κλειστά) της Susanne Bier με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, που σημείωσε πάνω από 80.000.000 views παγκοσμίως τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για ένα μεταποκαλυπτικό θρίλερ, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Josh Malerman. Η υπόθεσή του περιστρέφεται γύρω από την Malorie που μαζί με δύο παιδιά, το Αγόρι και το Κορίτσι, αναζητά απεγνωσμένα καταφύγιο, προκειμένου οι τρεις τους να γλιτώσουν από ένα κύμα μαζικών αυτοκτονιών που αποδεκατίζει τον πληθυσμό. Αιτία των αυτοχειριών είναι η οπτική επαφή με μία άμορφη ύπαρξη, εξ' ου και το γεγονός ότι σε όλο το φιλμ κυκλοφορούν με δεμένα μάτια.

Η κινηματογραφική συνέχεια 

Όπως ανέφερε ο Malerman σε συνέντευξή του στο Inverse, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μες στο καλοκαίρι τη συνέχεια του βιβλίου με τίτλο Malorie και αποκάλυψε ότι η κινηματογραφική του μεταφορά είναι ήδη στα σκαριά. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Bird Box 2 θα λάβει χώρα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας με το Αγόρι και το Κορίτσι να είναι πλέον 16 ετών και να ζουν με την Malorie σε μια εγκαταλελειμμένη καλοκαιρινή κατασκήνωση. Όταν η τελευταία πληροφορείται ότι δύο αγαπημένοι της άνθρωποι, που εκείνη τους θεωρούσε νεκρούς, κατάφεραν τελικά να επιβιώσουν, θα ξεκινήσει ένα δεύτερο, τρομακτικό ταξίδι για τους τρεις τους. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.