Η νέα στολή του Superman θυμίζει εκείνη του Batman

Μία κομμένη σκηνή της ταινίας Justice League, που θα περιλαμβάνεται όμως στο Snyder Cut of Justice League, είδε το φως της δημοσιότητας.

Γράφει: Esquire Editors 28 Ιουλίου 2020

Ο Χένρι Καβίλ ως Superman επιστρέφει από τους νεκρούς και εμφανίζεται, όχι με τη συνηθισμένη μπλε με κόκκινες λεπτομέρειες στολή του, αλλά με μία μαύρη, που θυμίζει εκείνη του Batman. Στη σκηνή που κόπηκε από την ταινία Justice League του 2017 ο Superman  συναντάει τον Άλφρεντ Πενιγουόρθ (Τζέρεμι Άιρονς) και του λέει: "Υποθέτω ότι είσαι ο Άλφρεντ".

Όπως μεταδίδι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σκηνή παρουσιάστηκε στο πάνελ του "Spotlight on Zack Snyder" του JusticeCon. Υπενθυμίζεται ότι ο Ζακ Σνάιντερ είχε αποχωρήσει από την σκηνοθεσία της ταινίας και την ολοκλήρωση της ανέλαβε ο Τζος Ουίντον. Αυτό θα αλλάξει όμως αφού το Snyder Cut of Justice League έρχεται στο HBO MAX το 2021 και θα περιλαμβάνει όλο το αρχικό υλικό που δεν παίχτηκε στους κινηματογράφους σε μία έκδοση που αναμένεται να ξεπεράσει τις τέσσερις ώρες.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, ο Σνάιντερ εξήγησε ότι στην αρχική εκδοχή του "Justice League", πολλές σημαντικές σκηνές κόπηκαν. Ανέφερε ακόμα ότι στην έκδοση που θα παρουσιάσει θα χρησιμοποιήσει μόνο σκηνές που γύρισε ο ίδιος πριν αποχωρήσει. "Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω σκηνές από τα γυρίσματα που έγιναν μετά από την έξοδό μου από την ταινία", είπε ο σκηνοθέτης.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv