Πρώτο trailer για τα "Μήλα" με τον Άρη Σερβετάλη

Η πρώτη μεγάλη μήκους ταινία του Χρήστου Νίκου θα διαγωνιστεί στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία αναπάντεχη πανδημία. Ένας ιός προσβάλει τους ανθρώπους και προκαλεί ξαφνική αμνησία. Ο Άρης πέφτει θύμα αυτού και εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις. Καλείται να ηχογραφεί καθημερινά τις εμπειρίες του σε βιντεοκασέτα και να βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο.

Τρομακτικά επίκαιρη στον καιρό του κορονοϊού, η νέα ταινία του Χρήστου Νίκου, "Μήλα" (Apples) με τον Άρη Σερβετάλη να πρωταγωνιστεί κυκλοφόρησε το πρώτο της trailer, λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή της στο φετινό, 77ο Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί από τις 2 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου. Για την ακρίβεια, θα είναι η επίσημη ταινία ανοίγματος των Οριζόντων - κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά ελληνικό φιλμ. 

 

Apples trailer!! Edited by Stamos Dimitropoulos!!

Posted by Christos Nikou on Thursday, August 27, 2020

Εκτός από την σκηνοθεσία, ο Νίκου συνυπογράφει το σενάριο με τον Σταύρο Ράπτη. Επί της οθόνης οι Αρης Σερβετάλης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Αννα Καλαϊτζίδου και Αργύρης Μπακιρτζής.

Να σημειωθεί ότι τα "Μήλα" -ελληνοπολωνική συμπαραγωγή- είναι η πρώτη μεγάλη μήκους ταινία του 36χρονου Έλληνα σκηνοθέτη, που έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη στο πλευρό του Γιώργου Λάνθιμου για τον "Κυνόδοντα" (2009), αλλά και του Richard Linklater για το "Πριν τα Μεσάνυχτα" (2013).  

Πρώτο trailer για τα "Μήλα" με τον Άρη Σερβετάλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.