No Time to Die: Νέο trailer, καταιγιστική δράση

Η αποστολή που θα αλλάξει τα πάντα για τον 007 μόλις ξεκίνησε.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 03 Σεπτεμβρίου 2020

Μία ημέρα μετά την κυκλοφορία της νέας αφίσας με τον 007 Daniel Craig να επιστρέφει ακριβώς έτσι όπως τον αγαπήσαμε, δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα το νέο, δεύτερο επίσημο trailer του No Time to Die και οι σκηνές δράσης είναι καταιγιστικές, πολλά υποσχόμενες για μία ταινία που θα αναζωπυρώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των fans του James Bond για το franchise. 

Το νέο trailer

Στο κλιπ δυόμιση λεπτών, ο πρωταγωνιστής είναι σαφώς ο πιο διάσημος, φανταστικός πράκτορας όλων εποχών, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός που προσελκύει όλα τα φώτα πάνω του. Η κάμερα επικεντρώνεται επίσης τόσο στον κακό της υπόθεσης, τον Safin που υποδύεται ο Rami Malek, όσο και στις δύο, νέες γυναικείες παρουσίες -εκτός της Madeline Swann (Lea Seydoux)-, την ζόρικη Paloma (Ana de Armas)

No Time to Die: Νέο trailer, καταιγιστική δράση

και την μυστική πράκτορα Nomi (Lashana Lynch). 

ΜΠΟΝΤ NO TIME TO DIE

Το μήνυμα του νέου trailer πάντως είναι διττό: Πρώτον, ότι η αποστολή που θα αλλάξει τα πάντα για τον 007 μόλις ξεκίνησε, όπως αναγράφεται προς το τέλος του βίντεο και δεύτερον, ότι δεν θα έχουμε καμία αναβολή με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στη Βρετανία -στη χώρα μας επίσης- και στις 20 του μήνα στις ΗΠΑ. 

Θυμίζουμε ότι στη νέα, 25η κατά σειρά ιστορία του Bond σε σκηνοθεσία Cary Fukunaga, συναντάμε τον 007 να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να βρίσκεται στη Τζαμάικα για διακοπές διαρκείας μέχρι που μπλέκει ξανά στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του και πράκτορα της CIA, Felix Leiter στην αναζήτηση ενός επιστήμονα. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ξανά ο κόσμος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης