Όλα όσα έμαθε ο Leonardo DiCaprio από τον Martin Scorsese

Πριν από τα γυρίσματα των The Devil in the White City και Killers of the Flower Moon, ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ αναφέρθηκε στις εμπειρίες της συνεργασίας του με τον σκηνοθέτη.

Γράφει: Esquire Editors 20 Σεπτεμβρίου 2020

 Πολλές από τις σπουδαιότερες ερμηνείες του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έχουν επιτευχθεί υπό την καθοδήγηση του Μάρτιν Σκορσέζε. Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί σε πέντε κινηματογραφικά έργα μέχρι στιγμής, με το έκτο και το έβδομο να έπονται. Πριν από τα γυρίσματα των "The Devil in the White City" και "Killers of the Flower Moon", ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ αναφέρθηκε στις εμπειρίες της συνεργασίας του με τον σκηνοθέτη, επαινώντας το ταλέντο του και αποκαλύπτοντας τι έχει μάθει υπό την καθοδήγησή του.

"Ως νεαρός ηθοποιός στεκόμουν δίπλα του κατά τη διαδικασία δημιουργίας μιας ταινίας και ανακάλυψα ότι όπως ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα γλυπτό, ένα μουσικό έργο ή ένα θεατρικό, ο κινηματογράφος είναι εξίσου απαραίτητος, προσιτός, στην πραγματικότητα, η πιο αναπόσπαστη μορφή τέχνης της εποχής μας" τόνισε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καλώντας τον σκηνοθέτη της ταινίας "GoodFellas" να παραλάβει το πρώτο βραβείο Robert Osborne στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου TCM Classic το 2018, σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent. 

"Ένιωσα ότι μπορούσα πραγματικά να αποκαλούμαι με τον όρο καλλιτέχνης δουλεύοντας μαζί του" είπε ο ηθοποιός και τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης που να γνωρίζει περισσότερα, να είναι περισσότερο αφοσιωμένος ή να αντλεί περισσότερη έμπνευση από την κινηματογραφική τέχνη.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συνεργάστηκε πρώτη φορά με τον Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία "Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης" και στη συνέχεια στις "The Aviator", "Shutter Island", "The Wolf of Wall Street και "The Departed".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.