Ούτε η πανδημία μπορεί να εμποδίσει τα Avatar 2 και 3 του James Cameron

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του 2009 είναι έτοιμο, ενώ το τρίτο βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του.

Γράφει: Esquire Editors 29 Σεπτεμβρίου 2020

"Είμαστε 100% έτοιμοι για το "Avatar 2" και 95% για το "Avatar 3"", τόνισε ο Τζέιμς Κάμερον μιλώντας με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ για την πορεία της κινηματογραφικής σειράς κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατη συνομιλίας τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνόδου κορυφής της Αυστρίας και πρόσθεσε ότι η ομάδα του εργάζεται επί του παρόντος για να ολοκληρώσει την ταινία δράσης. 

Ο Κάμερον εξήγησε ότι η παραγωγή έχασε "περίπου τεσσερισήμισι μήνες" λόγω της Covid-19, το οποίο "μας χτύπησε, όπως χτύπησε όλους, μας χτύπησε σκληρά". Η κυκλοφορία του "Avatar 2", όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, "θα καθυστερήσει ένα ολόκληρο έτος", λόγω της πανδημίας και του lockdown πρόσθεσε ο Κάμερον. Τον Ιούλιο, η Disney άλλαξε όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών "Avatar", μεταθέτοντας την πρεμιέρα του "Avatar 2" για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 και του "Avatar 3" για τις 20 Δεκεμβρίου 2024. Η τέταρτη και η πέμπτη ταινία αναμένονται το 2026 και το 2028.

Ο Κάμερον και ο παραγωγός Τζον Λαντάου ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο για να επιστρέψουν στη δουλειά, αφού η παραγωγή σταμάτησε εξαιτίας του SARS-Cov- 2 τον Μάρτιο. Ειδική άδεια εισόδου στη χώρα δόθηκε επίσης σε 55 μέλη του συνεργείου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε. Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και έχουμε λίγο έως πολύ φυσιολογική ζωή εδώ. Ήμασταν πολύ τυχεροί, οπότε δεν βλέπω εμπόδια για να ολοκληρώσουμε την ταινία, να ολοκληρώσουμε και τις δύο", είπε ο Κάμερον στον Σβαρτζενέγκερ.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

The Midnight Sky: Η νέα ταινία του George Clooney έρχεται στο Netflix

Σε ρόλο ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο σταρ παραδίδει ένα space drama που έχει κάτι από τα Gravity και "Η επιστροφή".

Ο James Bond και η νέα του ταινία έχουν podcast

Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των Daniel Craig, Cary Fukunaga αλλά και των παραγωγών Barbara Broccoli και Michael G Wilson.