Η επόμενη ταινία του Clint Eastwood

Στα 90 του, ο αειθαλής δημιουργός είναι με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και γυρίζει σχεδόν κάθε χρόνο από μία ταινία.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Clint Eastwood ζει για να γυρίζει ταινίες. Στα 90 του χρόνια, ακούραστος και με διαυγές πνεύμα, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή Αμερικανούς σκηνοθέτες δεν σταματά να κάνει σινεμά και να παραδίδει τα τελευταία χρόνια ένα φιλμ ανά έτος με τον ίδιο να βρίσκεται πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Το 2018 είδαμε το The 15:17 to Paris και "Το βαποράκι", στο οποία σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, ενώ πέρυσι το Richard Jewell

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο Eastwood έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη ταινία του, όπου θα παίζει, θα σκηνοθετεί και θα κρατά ρόλο παραγωγού. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Cry Macho (1975) του N. Richard Nash, ένα περιπετειώδες δράμα με ατμόσφαιρα γουέστερν.

Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην σταρ του ροντέο, ο οποίος εκτρέφει πλέον άλογα. Όταν ανακαλύψει ένα νεαρό λαθρεπιβάτη στο φορτηγό του, που προσπαθεί να φύγει μακριά από την αλκοολική μητέρα του, η ζωή και των δύο θα αλλάξει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Θα ξεκινήσουν μαζί ένα ταξίδι  γεμάτο ανατροπές που θα καταλήξει σε μία δυνατή φιλία.


φωτογραφία getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος