Από Wonder Woman, Κλεοπάτρα η Gal Gadot

H ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Patty Jenkins.

Γράφει: Esquire Editors 12 Οκτωβρίου 2020

Η Gal Gadot θα υποδυθεί τη Κλεοπάτρα σε μια νέα ταινία για τη ζωή της βασίλισσας της Αιγύπτου. Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Patty Jenkins που έχει συνεργαστεί με την Gadot στις ταινίες Wonder Woman.

Την Κλεοπάτρα έχουν υποδυθεί πολλές ηθοποιοί στο παρελθόν, με την ερμηνεία της Elizabeth Taylor το 1963 να ξεχωρίζει. Εκείνη η ταινία που κέρδισε 4 βραβεία Oscar, κόστισε παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη της εποχής και έφτασε την 20th Century Fox στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η νέα παραγωγή θα γίνει από την Paramount, η οποία θέλει να βγάλει την ταινία το συντομότερο δυνατό. Τόσο η Jenkins όσο και η Gadot θέλουν να αναδείξουν τη γυναικεία ενδυνάμωση μέσα από τη ζωή της βασίλισσας.

Η είδηση πώς ένα από τα μεγαλύτερα studio επενδύει στη παραγωγή ενός νέου blockbuster δίνει ελπίδα στη βιομηχανία του σινεμά, η οποία έχει δεχθεί πλήγμα λόγω της πανδημίας. Το sequel της ταινίας Wonder Women όπου πρωταγωνιστεί και πάλι η Gadot έχει αναβληθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η ανακοίνωση της Gal Gadot μέσω του Instagram συνέπεσε με την Ημέρα του Κοριτσιού, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

"Μπορεί να μάθατε πως θα συνεργαστώ με την Patty Jenkins και την Leata Kalogridis προκειμένου να μεταφέρουμε την ιστορία της Κλεοπάτρας, Βασίλισσας της Αιγύπτου, στη μεγάλη οθόνη με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί”, έγραψε η ηθοποιός. "Θα διηγηθούμε την ιστορία της μέσα από τη γυναικεία οπτική, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και είμαστε ιδιαίτερες χαρούμενες που κάνουμε αυτή την ανακοίνωση την Διεθνή Ημέρα του Κοριτσιού”.

Από: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης