Πρώτο trailer για το Mank του David Fincher

Gary Oldman και Amanda Seyfried φέρνουν το Χόλιγουντ των 30s στην πλατφόρμα του Netflix.

Ένα ασπρόμαυρο βιογραφικό δράμα που στον πυρήνα του έχει τον "Πολίτη Κέιν", την καλύτερη ταινία όλων των εποχών και τον σκηνοθέτη της, Orson Welles. Η νέα ταινία του David Fincher με τίτλο Mank διαδραματίζεται στα 30s στο Χόλιγουντ και είναι βασισμένη σε σενάριο που έγραψε ο πατέρας του, Jack Fincher. Η ιστορία της επικεντρώνεται στη μάχη που έδωσε ο σεναριογράφος Herman J. Mankiewicz με τον Welles για το σενάριο του "Πολίτη Κέιν". Τον πρώτο υποδύεται ο Gary Oldman, ενώ τον δεύτερο ο Tom Burke. Στο καστ συναντάμε επίσης την Amanda Seyfried να υποδύεται την ηθοποιό Marion Davies, την Lily Collins (την πρωταγωνίστρια της σειράς Emily in Paris του Netflix) και τον Charles Dance.

Το πρώτο trailer είναι εδώ

Άκρως ατμοσφαιρικό, το πρώτο trailer του Mank μας ταξιδεύει πίσω στο παλιό Χόλιγουντ και την κομψή αισθητική εκείνης της περιόδου.

Πρώιμες κριτικές κάνουν λόγο για υποψηφιότητα του Oldman στην κατηγορία Α' Ανδρικού Ρόλου -αν κερδίσει θα είναι το δεύτερο χρυσό του αγαλματίδιο, μετά τη νίκη του το 2017 με την ερμηνεία του στο "Η πιο σκοτεινή ώρα"-, αλλά και του Fincher στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου. 

Πότε και πού θα δούμε το Mank

Πρώτο trailer για το Mank του David Fincher

Η νέα ταινία του David Fincher θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στις ελληνικές αίθουσες, τον Νοέμβριο και εν συνεχεία, από τις 4 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.