Πρώτο trailer για το Malcolm & Marie του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Zendaya και John David Washington.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιανουαρίου 2021

Η Zendaya πρωταγωνιστεί μαζί με τον John David Washington στο σκυθρωπό τρέιλερ του "Malcolm & Marie". Στην ταινία για το Netflix – έρχεται τον Φεβρουάριο –, το ζευγάρι παίζει ένα κινηματογραφιστή και τη φίλη του: η σχέση τους εκτυλίσσεται στη διάρκεια μιας βραδιάς καθώς περιμένουν κριτικές για την τελευταία ταινία του. Είναι ένα σκαμπανέβασμα συναισθημάτων, καθώς μαγειρεύουν, μαλώνουν, καπνίζουν, αλλά εν γένει και οι δύο είναι εντυπωσιακοί σε άσπρο και μαύρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν είναι μόνον το ότι η σταρ του "Euphoria" είναι η σταρ του "Malcolm & Marie". Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της καινούργιας ταινίας είναι ο Sam Levinson, ο δημιουργός του "Euphoria".

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο OTHERtone, το podcast του Pharrell Williams, η Zendaya αποκάλυψε ότι η ιδέα για το "Malcolm & Marie" γεννήθηκε σε "συζητήσεις καραντίνας" που είχε με τον Levinson, "θέλοντας να δημιουργήσουμε κάτι και να το κάνουμε με ασφάλεια". Για τα γυρίσματα, πρόσθεσε ότι "όλοι κάναμε καραντίνα και μείναμε σε αυτόν τον πολύ μικρό χώρο στη μέση του πουθενά. Κάναμε τα γυρίσματα σ' αυτό το σπίτι... δεν μας επιτρεπόταν να φύγουμε ή να πάμε οπουδήποτε".

"Τα μαλλιά μου και το μέικαπ, τα έκανα εγώ στο μπάνιο, κι έφερα πολλά απ' τα ρούχα μου για να βοηθήσω" είπε.

"Έχω τέτοια ευγνωμοσύνη σε αυτό το επιτελείο ηθοποιών και το συνεργείο, πολλοί από τους οποίους είναι από την "οικογένειά” μου του "Euphoria”, για το ότι μαζευτήκαμε σε τόσο αβέβαιους καιρούς" είχε πει ο Levinson όταν τα δικαιώματα αποκτήθηκαν από το Netflix τον περασμένο Σεπτέμβριο. "Νιώσαμε προνομιούχοι να μπορέσουμε να κάνουμε μαζί αυτή την ταινία και την κάναμε με πολλή αγάπη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.