Tο επίσημο trailer του Justice League: The Snyder Cut είναι εδώ

Το 4ωρο Snyder's Cut κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στο ΗΒΟ Max.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 15 Φεβρουαρίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση έχει και επισήμως ξεκινήσει. Τρία χρόνια μετά από την πρεμιέρα του Justice League του Zack Snyder στη μεγάλη οθόνη έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για τους fans του είδους να απολαύσουν στο HBO Max την αυθεντική εκδοχή του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Θυμίζουμε ότι μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Snyder από τα γυρίσματα της ταινίας εξαιτίας της αυτοκτονίας της 20χρονης κόρης του Autumn, τον Μάρτιο του 2017, η Warner Bros εναπόθεσε τις ελπίδες της στο σκηνοθέτη των δύο πρώτων Avengers, Joss Whedon για να ολοκληρώσει τη "δουλειά". Ωστόσο, ο Whedon παρα-έβαλε το χεράκι του σε σημείο να αλλάξει το 20-25% της ταινίας, η οποία εν τέλει απέτυχε παταγωδώς όσον αφορά στο Box Office. 

Μετά από διάφορα teasers που άρχισαν να εμφανίζονται σταδιακά από τον περασμένο Μάιο, μόλις είδαμε το επίσημο trailer της ταινίας που θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την κυκλοφορία του και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το trailer έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 7,5 εκατ. θεάσεις. Προφανώς, μετά από τέτοια ανταπόκριση, οι προσδοκίες από την πλευρά της Warner και του HBO βρίσκονται ήδη στα ύψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.