Tο επίσημο trailer του Justice League: The Snyder Cut είναι εδώ

Το 4ωρο Snyder's Cut κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στο ΗΒΟ Max.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 15 Φεβρουαρίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση έχει και επισήμως ξεκινήσει. Τρία χρόνια μετά από την πρεμιέρα του Justice League του Zack Snyder στη μεγάλη οθόνη έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για τους fans του είδους να απολαύσουν στο HBO Max την αυθεντική εκδοχή του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Θυμίζουμε ότι μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Snyder από τα γυρίσματα της ταινίας εξαιτίας της αυτοκτονίας της 20χρονης κόρης του Autumn, τον Μάρτιο του 2017, η Warner Bros εναπόθεσε τις ελπίδες της στο σκηνοθέτη των δύο πρώτων Avengers, Joss Whedon για να ολοκληρώσει τη "δουλειά". Ωστόσο, ο Whedon παρα-έβαλε το χεράκι του σε σημείο να αλλάξει το 20-25% της ταινίας, η οποία εν τέλει απέτυχε παταγωδώς όσον αφορά στο Box Office. 

Μετά από διάφορα teasers που άρχισαν να εμφανίζονται σταδιακά από τον περασμένο Μάιο, μόλις είδαμε το επίσημο trailer της ταινίας που θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την κυκλοφορία του και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το trailer έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 7,5 εκατ. θεάσεις. Προφανώς, μετά από τέτοια ανταπόκριση, οι προσδοκίες από την πλευρά της Warner και του HBO βρίσκονται ήδη στα ύψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος