Οι χολιγουντιανές ταινίες του Netflix για τον Απρίλιο

12 παραγωγές με άρωμα Χόλιγουντ για μικρούς και μεγάλους.

Η "σοδειά" του Απρίλη είναι ιδιαίτερα πλούσια όσον αφορά στις χολιγουντιανές παραγωγές με τις οποίες το Netflix εμπλουτίζει το περιεχόμενό του. Μερικές από τις πιο πολυβραβευμένες και πολυσυζητημένες ταινίες των περασμένων δεκαετιών που για πολλούς θεωρούνται πια κλασικές, έρχονται στην πλατφόρμα streaming και τις βλέπεις παρακάτω. 

Ταινίες

STRAIGHT OUTTA COMPTON/ STRAIGHT OUTTA COMPTON

To rap συγκρότημα NWA ξεκινά την πορεία του από τους δρόμους του Compton στο Λος Άντζελες στα μέσα της δεκαετίας του '80 και φέρνει την επανάσταση στην κουλτούρα της Hip Hop με τη μουσική του και τις ιστορίες που αφηγείται από την όχι και τόσο ήσυχη γειτονιά του. 

1 Απριλίου

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΜΠΟΦΣΚΙ/ THE BIG LEBOWSKI

Ο Jeff "The Dude" Lebowski είναι ένας άνεργος χίπης που έχει το ίδιο όνομα με ένα διάσημο εκατομμυριούχο και χόμπι το bowling. Ανάμεσα στα ευτράπελα που προκύπτουν προσπαθεί να βρει λύση στο μυστήριο μιας απαγωγής και να επαναφέρει στην αρχική του μορφή το κατεστραμμένο του χαλί.

11 Απριλίου

 

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ/  SCHINDLER'S LIST

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, στην Πολωνία που βρίσκεται υπό τη γερμανική κατοχή, ο βιομήχανος Oskar Schindler σταδιακά αρχίζει να ενδιαφέρεται για το εβραϊκό εργατικό δυναμικό του όταν γίνεται μάρτυρας του διωγμού του από τους Ναζί. 

1 Απριλίου 

 

ΕΒΕΡΕΣΤ/ EVEREST

Η ιστορία του Robert "Rob" Edwin Hall από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος στις 10 Μαΐου του 1996 μαζί με τον Scott Fischer ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία από κοινού αποστολή να ανέβουν το Έβερεστ. 

1 Απριλίου

 

SLEEPERS/ SLEEPERS

Μετά από μία παταγώδη αποτυχία φάρσας, μια ομάδα αγοριών καταλήγει σε ένα αναμορφωτήριο όπου περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Δεκατρία χρόνια αργότερα, μία απρόσμενη συνάντηση με έναν πρώην φύλακα τους δίνει την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση. 

1 Απριλίου

 

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ/ BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Με το φόβο ότι η δράση του Superman είναι πια ανεξέλεγκτη, ο Batman αποφασίζει να τα βάλει μαζί του. Όμως, μία καινούρια απειλή εναντίον της ανθρωπότητας δεν αργεί να αλλάξει τα δεδομένα...

1 Απριλίου 

 

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ/ IN THE NAME OF THE FATHER

H αληθινή ιστορία των Gerry και Giuseppe Conlon που κατηγορούνται άδικα για μία βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο και η προσπάθεια ενός Βρετανού δικηγόρου να τους βοηθήσει. 

1 Απριλίου

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΛΙΤΟ/ CARLITO'S WAY

Ένας πρώην κατάδικος από το Πουέρτο Ρίκο που μόλις αποφυλακίστηκε, δεσμεύετια να μην ξαναμπλέξει με ναρκωτικά και βία με στόχο μία καλύτερη ζωή μακριά από τη Νέα Υόρκη. 

1 Απριλίου

 

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ/ GOODFELLAS

Η αληθινή ιστορία του Henry Hill και της ζωής του εντός της Μαφίας, από το ξεκίνημά του στις αρχές του '50 ως παιδί για τα θελήματα έως την απόλυτη "καταξίωση" ως επικίνδυνου γκάνγκστερ.

8 Απριλίου 

 

ΣΡΕΚ/ SHREK

Ο Shrek, ένας πανάσχημος αλλά καλοκάγαθος δράκος-γίγαντας αναλαμβάνει να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Fiona από ένα δράκοντα και να την οδηγήσει στον Lord Farquaad. Η συνέχεια βέβαια, είναι περισσότερο ανατρεπτική από ό,τι περιμένει. 

1 Απριλίου

 

ΣΡΕΚ 2/ SHREK 2

Μετά τον μήνα του μέλιτός τους, οι Shrek και Fiona δέχονται πρόσκληση από τους γονείς της δεύτερης για επίσκεψη στο παλάτι. Κατά τη διάρκεια αυτής, η καλή νεράιδα θα προσπαθήσει να "απαλλάξει" τη Fiona από το Shrek για να πάρει τη θέση του ο γιος της, Prince Charming.

Έρχεται 1 Απριλίου
 

ΣΡΕΚ: ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ/ SHREK: THE MUSICAL

Η προσαρμογή της δημοφιλούς ιστορίας σε μιούζικαλ του Broadway. 

Έρχεται 1 Απριλίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος