Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Απρίλιο

Ή αλλιώς πώς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Επιτρέψτε μου έναν κάποιο ενθουσιασμό για την άφιξη του μαγικού David Attenborough στο Netflix. Ο άνθρωπος που μόλις αρθρώσει την πρώτη λέξη, γνωρίζεις ποιος είναι έρχεται στις 22 Απριλίου στην πλατφόρμα streaming για να βάλει στη ζωή μας χρώμα, όπως θα διαβάσεις άλλωστε παρακάτω. Ανάμεσα στα ντοκιμαντέρ που θα γίνουν διαθέσιμα εντός του μήνα από το Netflix, βρίσκεις ένα ακόμα που φαίνεται σούπερ ενδιαφέρον καθώς αφηγείται τις ιστορίες που κρύβουν κάποια ρούχα. 

Δες όλες τις επιλογές, παρακάτω:

Πρωτότυπα Ντοκιμαντέρ

ΣΕΖΟΝ 2 - Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ/ MAGICAL ANDES

Διασχίζοντας κι ενώνοντας επτά χώρες της Νότιας Αμερικής, οι Άνδεις έχουν πάντα ένα άλλο τοπίο, μια άλλη περιπέτεια, μια άλλη ιστορία να διηγηθούν. Ανακαλύψτε τες.

Έρχεται 1 Απριλίου

WORN STORIES: ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ/ WORN STORIES

Αστεία, τρυφερή και συγκινητική σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία πραγματικοί άνθρωποι αποκαλύπτουν συναρπαστικές και αλλόκοτες ιστορίες για τα πιο σημαντικά ρούχα τους.

Έρχεται 1 Απριλίου

ΝΤΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ: ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ MUSICARES/ DOLLY PARTON: A MUSICARES TRIBUTE

Σε μια υπέρλαμπρη βραδιά μουσικής και αναμνήσεων, μια κοινότητα θρυλικών καλλιτεχνών τιμά την Ντόλι Πάρτον ως το Πρόσωπο της Χρονιάς της MusiCares.

Έρχεται 7 Απριλίου

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ/ THIS IS A ROBBERY: THE WORLD'S BIGGEST ART HEIST

Το 1990, δύο άντρες ντυμένοι ως μπάτσοι εισβάλλουν σε μουσείο της Βοστώνης και κλέβουν έργα τέχνης μεγάλης αξίας. Μάθετε τα πάντα γι' αυτό το ριψοκίνδυνο έγκλημα.

Έρχεται 7 Απριλίου

MY LOVE: ΕΞΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ/ MY LOVE: SIX STORIES OF TRUE LOVE

Έξι ζευγάρια σε διαφορετικά μέρη του κόσμου μοιράζονται την αγάπη τους που διαρκεί για δεκαετίες σε αυτά τα τρυφερά πορτρέτα που γυρίστηκαν μέσα σε έναν χρόνο.

Έρχεται 13 Απριλίου

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ;/ WHY DID YOU KILL ME?

Τα όρια ανάμεσα στη δικαιοσύνη και την εκδίκηση θολώνουν όταν μια οικογένεια χρησιμοποιεί τα social media για να βρει αυτούς που σκότωσαν την 24χρονη Κρίσταλ Θίομπολντ.

Έρχεται 14 Απριλίου

Η ΖΩΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΤΕΝΜΠΟΡΟ/ LIFE IN COLOUR WITH DAVID ATTENBOROUGH

Με καινοτόμο τεχνολογία, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη φύση από μια νέα οπτική καθώς τα ζώα χρησιμοποιούν χρώμα για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στην άγρια φύση.

Έρχεται 22 Απριλίου

HEADSPACE: ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΝΟΥ/ HEADSPACE GUIDE TO SLEEP

Αυτή η σειρά εξηγεί τα βασικά του ύπνου, όπως το πώς αποκοιμιόμαστε, την αϋπνία και τα όνειρα. Επιπλέον, κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει έναν διαλογισμό χαλάρωσης.

Έρχεται 28 Απριλίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.