Οι πιο ανατριχιαστικοί κινηματογραφικοί ήρωες πίνουν γάλα. Αλλά γιατί;

Κανείς δεν περίμενε ότι το εν λόγω ρόφημα θα είχε τόσο μεγάλο κινηματογραφικό ενδιαφέρον.

Γράφει: Esquire Editors 05 Απριλίου 2021

Από τον Anton Chigurh (Javier Bardem) στο "Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους" και τον Col. Hans Landa (Christoph Waltz) στο "Άδωξοι Μπάσταρδη", μέχρι τον Alex (Malcolm McDowell) στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι". Κι αυτοί είναι μόνο τρεις από τους πιο ειδεχθείς και παρανοϊκούς ήρωες που έχεις δει στη μεγάλη οθόνη να πίνουν σαν καλά (λέμε, τώρα) παιδιά το γαλατάκι τους και φυσικά για ύπνο ούτε λόγος.

Τι στο καλό συμβαίνει με το γάλα στις ταινίες; Γιατί βλέπουμε κινηματογραφικούς χαρακτήρες, που διακρίνονται για τη μοχθηρία τους, να απολαμβάνουν το ρόφημα των παιδικών σου χρόνων και να σε κοιτούν με ένα βλέμμα έτοιμοι να σε κατασπαράξουν;

Το "Now You See It” αποφάσισε να διαλευκάνει το μυστήριο και να σου λύσει όλες τις απορίες στο βίντεο που ακολουθεί, εξηγώντας σου πώς μπορεί τελικά ένα ποτήρι γάλα να σπείρει τον τρόμο στην οθόνη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί, το γάλα χρησιμοποιείται άλλοτε για να σου υπενθυμίσει ότι πολλές φορές ακόμη και τα παιδιά μπορούν να προκαλέσουν χάος με τις πράξεις τους και άλλοτε για να σε αποσυντονίσουν.

Γαλατάκι, κανείς;

Από: gr.AskMen.com

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.