Η Natalie Portman προσεχώς σε κινηματογραφικό μυθιστόρημα

Πρόκειται να πάρει μέρος στην ταινία The Days of Abandonment από το ομώνυμο βιβλίο της Elena Ferrante.

Γράφει: Esquire Editors 15 Απριλίου 2021

Η Natalie Portman θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή της HBO Films "The Days of Abandonment" (Μέρες Εγκατάλειψης). Η ταινία, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, βασίζεται στο μυθιστόρημα της Elena Ferrante με τον ίδιο τίτλο. Στην ταινία, όταν η Τες (Portman), μια γυναίκα που αφήνει πίσω τα όνειρά της για μια σταθερή οικογενειακή ζωή, εγκαταλείπεται από τον σύζυγό της, ο κόσμος της καταρρέει.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ταινία περιγράφεται ως ένα εσωτερικό, χωρίς όρια ταξίδι στο μυαλό μιας γυναίκας που βρίσκεται σε κρίση, που είναι αντιμέτωπη με τους κανόνες της μητρότητας και της γυναικείας ταυτότητας, καθώς η Τες διασχίζει τα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχής της.

Οι συντελεστές

Η Maggie Betts θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι εκτελεστική παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς. Η Natalie Portman θα είναι εκτελεστική παραγωγός, εκτός από πρωταγωνίστρια, μαζί με τη Sophie Mas υπό την εταιρεία παραγωγής τους, MountainA.

Οι Celine Rattray και Trudie Styler της Maven Screen Media θα είναι επίσης εκτελεστικές παραγωγοί, όπως και o Len Amato της Crash & Salvage, οι Elena Ferrante και Domenico Procacci της Fandango και η Maria Zuckerman. Η ταινία "The Days of Abandonment" θα είναι συμπαραγωγή με τη Medusa Film.

Ένα ακόμη βιβλίο της Helena Ferrante, με τίτλο "The Lost Daughter" (Η Χαμένη Κόρη) μεταφέρεται στον κινηματογράφο. Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Maggie Gyllenhaal και θα πρωταγωνιστήσουν οι Dakota Johnson, Olivia Colman και Πίτερ Sarsgaard.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".