O Matthew McConaughey θέλει να επιστρέψουμε στα σινεμά

Συμμετέχει σε σχετική καμπάνια που μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να στηρίξουμε τον κινηματογράφο.

Γράφει: Esquire Editors 29 Απριλίου 2021

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Matthew McConaughey πρωταγωνιστεί σε μια νέα καμπάνια ενθαρρύνοντας το αμερικανικό κοινό να επιστρέψει στους κινηματογράφους. Ο 51χρονος ηθοποιός απευθύνεται στους θεατές στο διαφημιστικό που προβλήθηκε πρώτη φορά, πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ, την περασμένη Κυριακή.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηθοποιός αναφερόμενος στους εργαζόμενους στην κινηματογραφική βιομηχανία στις ΗΠΑ τονίζει: "Είναι οι αφανείς ήρωες που φέρνουν τη μαγεία των ταινιών στη μεγάλη οθόνη. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για αυτούς: άδειες άνευ αποδοχών, λουκέτα, βασικά η μεγαλύτερη διακοπή που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν".

Η καμπάνια

Το βίντεο είναι μέρος μιας νέας πρωτοβουλίας με το μήνυμα The Big Screen Is Back (Η Μεγάλη Οθόνη Επέστρεψε). Ξεκίνησε από επιχειρηματίες κινηματογραφικών αιθουσών, πράκτορες ταλέντων, στελέχη στούντιο και δημιουργούς ταινιών για να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να επιστρέψουν με ασφάλεια στον κινηματογράφο αυτό το καλοκαίρι.

Εκτός από τις προτροπές του Matthew McConaughey το βίντεο περιλαμβάνει τρέιλερ από μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της επόμενης σεζόν, την ταινία James Bond, "No Time To Die", το "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" της Marvel και το "In The Heights" του Λιν Μάνουελ Μιράντα ως μία πρόγευση των κινηματογραφικών έργων που θα προβληθούν, όταν ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης