Το Netflix δείχνει τον πραγματικό τρόμο με το Fear Street

Δηλώνουμε πάρα πολύ έτοιμοι για μία τριλογία τρόμου μέσα στον Ιούλιο.

Τελευταία αισθανόμαστε ότι το Netflix δεν το προλαβαίνουμε, καθώς ανακοινώνει τη μία αξιόλογη -ή έστω πολλά υποσχόμενη- παραγωγή πίσω από την άλλη. Σίγουρα σε αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις των οποίων είμαστε θεατές, παίζει ρόλο ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα στις πλατφόρμες streaming. Στην προκειμένη περίπτωση, ο λόγος γίνεται για το Fear Street Trilogy, μία σειρά ταινιών τρόμου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις διαδοχικές εβδομάδες του Ιουλίου. Τη σκηνοθεσία της τριλογίας έχει αναλάβει ο Leigh Janiak και η πλοκή βασίζεται στην ομώνυμη σειρά εφηβικών βιβλίων τρόμου του μυθιστοριογράφου R.L. Stine. Η πρώτη, Part 1: 1994, θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου, ακολουθεί το Part 2: 1978 στις 9 Ιουλίου και το Part 3: 1666 στις 16 Ιουλίου. Στο cast συμμετέχουν οι Maya Hawke καιSadie Sink από το Stranger Things, όπως και οι Gillian Jacobs, Jordana Spiro και άλλοι.

>Διάβασε ακόμη: 10 κορυφαία ερωτικά θρίλερ

Η υπόθεση

Η επίσημη σύνοψη όπως εμφανίζεται στο Netflix αναφέρει: "Το 1994, μια ομάδα εφήβων ανακαλύπτει ότι τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη τους επί γενεές γενεών μπορεί όλα να συνδέονται μεταξύ τους - και ότι εκείνοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι."

"Γυρίσαμε και τις τρεις ταινίες" Fear Street "μέσα σε ένα τρελό, αναθεματισμένο καλοκαίρι", επισημαίνει σε δήλωσή του ο Janiak. "Είναι όνειρο που το κοινό τώρα μπορεί να βιώσει την ιστορία με τον ίδιο τρόπο - τη μία μετά την άλλη, με μία μόνο εβδομάδα αναμονής στο ενδιάμεσο. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους πάντες στον κόσμο του "Fear Street" το 1994, το 1978 και το 1666!", συμπλήρωσε.

Κατά τον Stine το κινηματογραφικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό: "Οι fans του "Fear Street" είναι έτοιμοι για ένα δωράκι και μερικές σημαντικές εκπλήξεις. Οι αναγνώστες γνωρίζουν ότι η σειρά των βιβλίων έχει μπει στην κατηγορία με απαραίτητη τη γονική συναίνεση. Αλλά οι ταινίες ανήκουν στην κατηγορία των ακατάλληλων για ανηλίκους. Αυτό σημαίνει πολύ περισσότερες συγκινήσεις και πολύ περισσότερο τρόμο! Έχω δει την επική τριλογία του Leigh Janiak που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Ιούλιο και μπορώ να σας πω ότι οι τρόμοι και τα ουρλιαχτά είναι πολλά περισσότερα από ό,τι θα περίμενα."

Να πέσει το πρώτο trailer:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.