O Paul Anderson των Peaky Blinders πάει πόλεμο

Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Immortal με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιουνίου 2021

Ο σταρ του "Peaky Blinders", Paul Anderson πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία δράσης "Immortal" με φόντο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σε σκηνοθεσία του Jalmari Helander (Rare Exports, Big Game). Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ταινία "Immortal" λαμβάνει χώρα το 1945 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιώτη - τον οποίο υποδύεται ο Jorma Tommila - που ανακαλύπτει χρυσό στην έρημο της Λαπωνίας στη Φινλανδία.

Ο πρώην στρατιώτης προσπαθεί να φέρει τον χρυσό στην πόλη, όπου συναντά μια μοίρα Ναζί στρατιωτών, με επικεφαλής τον Paul Anderson. Στη συνέχεια ακολουθεί μάχη για τον θησαυρό.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στη Λαπωνία τον Σεπτέμβριο. Η Sony Pictures Worldwide Acquisitions έχει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής εκτός από τις χώρες της Σκανδιναβίας όπου τα δικαιώματα έχει η Nordisk Film.

Ο Petri Jokiranta είναι παραγωγός μέσω της Subzero Film Entertainment μαζί με τους Mike Goodridge, Gregory Ouanhon και Antonio Salas.

"Το να γυρίσω μια ταινία δράσης στη Φινλανδία ήταν ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Τελικά είμαι σε μια κατάσταση, να μπορώ να εκπληρώσω το όνειρό μου και να κάνω μια επική, γεμάτη δράση ιστορία επιβίωσης που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο" δήλωσε ο Helander.

Ο Paul Anderson πρωταγωνιστεί ως Arthur Shelby Jr. στη σειρά "Peaky Blinders".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος