Η Furiosa μέσα από τα μάτια της Anya Taylor-Joy

Η αντικαταστάτρια της Charliz Theron στο prequel του Mad Max: Fury Road έχει τη δική της θεωρία.

Η Anya Taylor-Joy μας έδωσε μία πρώτη γεύση από τη Furiosa, όπως εκείνη έχει αναλάβει να την αποδώσει στη μεγάλη οθόνη, στη νεότερη της εκδοχή και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του πολυαναμενόμενου prequel του Mad Max: Fury Road. Το αστέρι του The Queen's Gambit είναι πανέτοιμο να πάρει τα ηνία από τη Charlize Theron, η οποία φρόντισε να θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στην επιτυχημένη ταινία του 2015. Ωστόσο, σε συνέντευξη με τον Josh O'Connor του The Crown, η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα και ότι σκοπεύει να πάρει άδεια για τους επόμενους μήνες προτού επιστρέψει στη δουλειά.

Οι 'φουριόζες' δηλώσεις

"Έχω μία περίοδο χάριτος έως τον Αύγουστο και μετά θα είμαι από τη μία δουλειά στην άλλη μέχρι τα μέσα του 2023", είπε στο chat του Variety. Η Taylor-Joy συνέχισε εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την προετοιμασία που κάνει για τη Furiosa και τη συνεργασία της με το σκηνοθέτη George Miller. "Αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο σχετικά με τη Furiosa είναι καταρχάς ο George Miller", επεσήμανε για να συμπληρώσει αμέσως: "Αυτό το μυαλό είναι καταπληκτικό. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη που κάνω κάτι που απαιτεί φυσική κατάσταση. Το να γίνω σωματικά κάτι άλλο είναι κάτι που παραδόξως θα μου δώσει γαλήνη".

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το prequel του Mad Max

Η ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί στο prequel με τον ηθοποιό του Watchmen, Yahya Abdul-Mateen II και τον σταρ της Marvel, Chris Hemsworth, ο τελευταίος μάλιστα παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η παραγωγή της ταινίας ήταν για εκείνον ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. "Είναι μεγάλη τιμή", τόνισε. "Πολλή πίεση, αλλά μία συναρπαστική πίεση που σίγουρα αποτελεί κίνητρο. Είναι πραγματικά, από όλα όσα έχω κάνει, η σπουδαιότερη συναισθηματική στιγμή για μένα, γιατί μεγάλωσα βλέποντάς το και είναι κάτι εμβληματικό."

Από την πλευρά του ο Miller πρόσθεσε: "Δεν ήθελα να κάνω μία μεγάλη, επική ταινία. Είναι μία ιστορία που ήθελα να πω, αλλά αποδεικνύεται ότι έχει απλώς ένα σωρό διαφορετικές σκηνές. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω γι 'αυτό είναι ότι το Mad Max: Fury Road ... είναι ότι όλα όσα συμβαίνουν μέσα στην ταινία, συνέβησαν μέσα σε τρεις ημέρες και δύο νύχτες. Αυτό είναι ένα έπος, συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία."

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.