Νέο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse έρχεται στο MTV International

Μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να τη χορτάσουμε, ούτε από τα ντοκιμαντέρ που βγαίνουν κατά καιρούς.

Γράφει: Esquire Editors 09 Ιουλίου 2021

Οι θαυμαστές της Έιμι Γουάινχαουζ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν άγνωστες πτυχές της ζωής της αείμνηστης τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το MTV International ανακοίνωσε ότι το νέο ντοκιμαντέρ "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story" θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία της τραγουδίστριας του "Back to Black" δέκα χρόνια μετά τον τραγικό της θάνατο μέσα από τα μάτια της βαφτισιμιάς της, Ντιον Μπρόμφιλντ.

"Η ταινία θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι, με τη Ντιον να μοιράζεται τις καλές και τις κακές στιγμές και το αποκλειστικό άγνωστο αρχειακό υλικό από τις περιπέτειες που είχε με την Έιμι, ενώ αποτίει φόρο τιμής στον άθραυστο δεσμό τους" αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Η Ντιον Μπρόμφιλντ, Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια χαρακτηρίζει την ταινία "θεραπευτικό ταξίδι". "Επιτέλους μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου γνωρίζοντας ότι έχω ασχοληθεί με συναισθήματα που ήταν θαμμένα εδώ και χρόνια. Ελπίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνει την Έιμι ως κάτι περισσότερο από ένα άτομο που αγωνίζεται με τον εθισμό, δείχνει το καταπληκτικό πρόσωπο που ήταν η νονά μου".

"Αληθινό είδωλο, η Έιμι Γουάινχαουζ είχε ακατέργαστο ταλέντο και επινοητικότητα στη μουσική που ενέπνευσε καλλιτέχνες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο Κέρι Τέιλορ, από τον MTV Entertainment Group. "Το MTV της έδωσε μια παγκόσμια σκηνή κατά τη διάρκεια της καριέρας της και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τη Ντιόν για να μοιραστώ την οδυνηρή ιστορία της και να προβάλω την απίστευτη ζωή, την κληρονομιά της Έιμι και τον διαρκή αντίκτυπό της στη μουσική κουλτούρα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στο Swiped η Lily James είναι ο θηλυκός Zuckerberg (βίντεο)

Από την εποχή του Downton Abbey στη μικρή οθόνη ξέραμε ότι το άστρο της θα λάμψει, όπως και έγινε. Αυτήν τη φορά, θα την δεις σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στην εν λόγω ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε λίγες ημέρες στο Disney+.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Tα 7 καλύτερα mockumentaries που έγιναν ποτέ

Τα mockumentaries αποδεικνύουν ότι το χιούμορ ταιριάζει με το ντοκιμαντέρ. Από το Borat και το Best in Show μέχρι το This Is Spinal Tap, δείτε τις 10 καλύτερες επιλογές στην TV και τον κινηματογράφο.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Στο The Birthday Party που γυρίστηκε στην Ελλάδα, ο Willem Dafoe είναι ένας σύγχρονος Ωνάσης

Η σύνδεση του πασίγνωστου ηθοποιού με τη χώρα μας είναι γνωστή πια, αυτήν τη φορά όμως τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν εξ ολοκλήρου στη χώρα μας και μας μεταφέρουν στα late ’70s.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

O The Weeknd ανακοίνωσε ευρωπαϊκή περιοδεία και εμείς ανυπομονούμε - και ελπίζουμε

Μεταξύ μας, χρονικά είναι η περίοδος που γίνονται τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Όχι ότι δεν είμαστε ικανοί να ξενιτευτούμε για να τον ακούσουμε, αλλά προφανώς, καθόλου δε θα μας χαλούσε το ενδεχόμενο να μη χρειαστεί ούτε αυτό.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Oι Μogwai επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι αγαπημένοι Σκωτσέζοι επισκέπτονται ξανά τη χώρα μας, και συγκεκριμένα τρία χρόνια μετά την αξέχαστη εμφάνισή τους στο Release Athens, στο πλάι των Nick Cave and the Bad Seeds και Fontaines D.C..

Είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα το Task με τον Mark Ruffalo;

Η σειρά Task του Max με πρωταγωνιστή τον Mark Ruffalo αφηγείται δύο ιστορίες που μπλέκουν τον κόσμο του FBI με την καθημερινότητα μιας οικογένειας, σε ένα θρίλερ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης