H Margot Robbie γίνεται Barbie στη μεγάλη οθόνη

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η βραβευμένη με Όσκαρ Greta Gerwig.

Γράφει: Esquire Editors 12 Ιουλίου 2021

H αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών παγκοσμίως, η Barbie, θα πάρει σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη. Η Greta Gerwig που το 2019 σκηνοθέτησε τις Μικρές Κυρίες έχει ήδη υπογράψει για να αναλάβει τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο μαζί με τoν Noah Baumbach, ενώ την iconic κούκλα της Matte θα ενσαρκώσει η Margor Robbie. "Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές αλλά και πολλοί συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτό το ρόλο", δήλωσε η ηθοποιός. "Ο κόσμος ακούει "Barbie" και θεωρεί ότι έχει μια εικόνα για το πώς θα είναι αυτή η ταινία, όταν όμως ακούει ότι θα τη σκηνοθετήσει η Greta Gerwig συνειδητοποιεί ότι ίσως και να μην έχει".

Αρχικά, την κούκλα που αγαπήθηκε όσο καμία αλλά και κατακρίθηκε για την όχι και τόσο ρεαλιστική απεικόνιση του γυναικείου σώματος, ήταν να υποδυθεί η  Amy Schumer η οποία όμως τελικά αποσύρθηκε από το project. Στη συνέχεια, ο ρόλος προτάθηκε στην Anne Hathaway για να καταλήξει στη Margot Robbie, μετά από πολλές καθυστερήσεις. Για τις ανάγκες της ταινίας, η Mattel –η εταιρεία που παράγει την Barbie- έφτιαξε ένα ειδικό κινηματογραφικό τμήμα ώστε να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγή.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο Λονδίνο στις αρχές του 2022, ενώ η ταινία εκτιμάται ΄τι θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2023.

Από: HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.