Σε άλλα νέα, ο Zack Snyder ετοιμάζει Army of the Dead 2

Η εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το Netflix.

Είναι επίσημο: Το sequel του Army of the Dead βρίσκεται ήδη στα σκαριά με τον Zack Snyder και την εταιρεία του Stone Quarry Productions να σκοπεύουν να εγκατασταθούν στα λημέρια του Netflix για δύο χρόνια σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η εταιρεία παραγωγής, στην οποία ο Snyder συνεργάζεται με την Deborah Snyder και τον Wesley Coller, υπέγραψε νέα συμφωνία με την πλατφόρμα streaming μετά τη λήξη του συμβολαίου της με την Warner Bros. το 2019. Αυτό δίνει στον δημιουργό την ελευθερία να κάνει περισσότερες δουλειές εκτός του Εκτεταμένου Σύμπαντος της DC, συμπεριλαμβανομένου και του πολυαναμενόμενου sequel του Army of the Dead.

Ο Snyder σκοπεύει να συνυπογράψει το σενάριο με τον Shay Hatten, τον σεναριογράφο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στην αρχική ταινία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Polygon, ο Snyder εξέφρασε την ικανοποίησή του για το concept που έχουν συνδημιουργήσει, χαρακτηρίζοντάς το ως "τρελό".

Οι σχετικές δηλώσεις

"Αυτό που έχουμε σχεδιάσει είναι υπερβολικά τρελό", ανέφερε με υπέρμετρο ενθουσιασμό ο Snyder. "Από τη στιγμή που ξέραμε ότι ο Vanderohe πηγαίνει στην Πόλη του Μεξικού, ήμουν του στυλ 'Ξέρεις τι θα συμβεί;' Και μετά ρόλαρα, και όταν πια τελείωσε, ο Shay ήταν του στυλ, 'Ok'", συμπλήρωσε.

H αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το sequel αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για τη μοναδική ταινία που προκύπτει. Ας μην ξεχνάμε το prequel που μπήκε στην παραγωγή προτού ακόμη βγει το Army of The Dead στους κινηματογράφους. Πιο συγκεκριμένα, το Army of Thieves εστιάζει επικεντρώνεται στον Dieter, το ρόλο που υποδύεται ο Matthias Schweighöfer κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της εμφάνισης των ζόμπι, με τη Nathalie Emmanuel του Game of Thrones να είναι συμπρωταγωνίστριά του. "Ο στόχος και η ελπίδα μου είναι να φέρω όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο μπορώ και να το κάνω σε τεράστια κλίμακα", δήλωσε ο Zack Snyder. "Μεγάλα πρότζεκτ και μεγάλες ταινίες", πρόσθεσε.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.