Πρώτο trailer για το King Richard με τον Will Smith

Η βιογραφία του πατέρα της Serena και της Venus Williams έρχεται το Νοέμβριο στο HBO Max.

O Will Smith επιθυμεί διακαώς ένα όσκαρ και αν η ερμηνεία του στο King Richard είναι έστω κατά το ήμισυ καλή όσο η ιστορία του Richard Williams -ή τελοσπάντων, όσο καλή δείχνει στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε- ίσως να πρέπει να ετοιμάσει από τώρα τον ευχαριστήριο λόγο του στη διοργάνωση. Την περασμένη Τετάρτη, η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία τένις που επικεντρώνεται στον Richard Williams και στα χρόνια που πέρασε προπονώντας τις κόρες του και μετέπειτα θρύλους του αθλήματος, Venus και Serena. 

Η πλοκή

Η βιογραφία που βασίζεται στα απομνημονεύματα του Williams, Black and White: The Way I See It, τον τοποθετεί στο επίκεντρο. Η πορεία της Venus και της Serena προς τη δόξα ήταν μία μακρά και σκληρή μάχη, ήταν δύο μικρά κορίτσια που μεγάλωναν στο Κόμπτον της Καλιφόρνια. Όπως αναφέρεται στο trailer, ο Williams είχε δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο 78 σελίδων για τις δύο κόρες του και ξεκίνησε να τις πηγαίνει σε μαθήματα τένις πριν την ηλικία των πέντε ετών.

Οι δύο τους τα κατάφεραν εξαιρετικά με τη Serena να κερδίζει το πρώτο της US Open το 1999 και τη Venus να κατακτά το Wimbledon ένα χρόνο αργότερα. Παρότι πλέον δεν ήταν ενεργός ως προπονητής, ο Williams προσπάθησε να ακολουθήσει την καριέρα που έχτιζαν υποστηρίζοντάς τις, όταν μεσουρανούσαν.

Οι αντιδράσεις

Στο μεταξύ, πέρα από την πανδημία που ανέβαλε την κυκλοφορία της ταινίας που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 2020, μεσολάβησε και μία νομική διαμάχη. Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι μία εταιρεία παραγωγής ισχυρίστηκε ότι της ανήκουν τα δικαιώματα για την ιστορία της ζωής του Williams, παρά το γεγονός ότι η Warner Bros. είχε κατορθώσει να τα αγοράσει μετά από κανονικό "πόλεμο" προσφορών στο παρελθόν. Τελικά, το ζήτημα λύθηκε εξωδικαστικά.

Τώρα αυτό που απομένει είναι να παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη το πώς ο Williams εκπαίδευσε τις κόρες του για να γίνουν δύο από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών. Εκτός απροόπτου λοιπόν, η επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της ταινίας στο HBO Max θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου. 

Να πέσει το trailer:

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.