5 ταινίες για καλοκαίρι α λα ιταλικά

Στιλ και νοσταλγικές εικόνες στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

Γράφει: Esquire Editors 26 Αυγούστου 2021

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του λινού που "κυλάει" πάνω στο σώμα σου και τη ζεστασιά του καλοκαιρινού ήλιου που αφήνει το αποτύπωμά του στην επιδερμίδα σου. Η καλοκαιρινή περίοδος προστάζει την αλλαγή του στιλ σε ελαφρύτερα υφάσματα και σχέδια, τα οποία όμως πάντα θέλεις να σου προσδίδουν ταυτότητα και απαράμιλλη κομψότητα. Και τι καλύτερο ως πηγή έμπνευσής σου για τα καλοκαιρινά σου σύνολα, μία κλασική κινηματογραφική ταινία που για καλή σου τύχη το πεδίο δράσης της επικεντρώνεται στην Ιταλία. Ένα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο και στη χώρα του gelato, το οποίο θα απολαμβάνεις instyle για το υπόλοιπο καλοκαίρι. 

Roman Holiday

Η επιτομή του ιταλικού καλοκαιριού, η Audrey Hepburn ενσαρκώνει μια πριγκίπισσα, η οποία έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την πόλη, incognito με τη βοήθεια του Gregory Peck, ο οποίος υποδύεται έναν δημοσιογράφο. Οι βόλτες με τη βέσπα, οι midi φούστες και τα φουλαρια της Hepburn και τα μαγικά αξιοθέατα είναι ό,τι χρειάζεστε για να εμπνευστείτε. 

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης