Το red band trailer του The King's Man ήταν ό,τι ακριβώς περιμέναμε

To prequel του δημοφιλούς franchise κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Η πανδημία του κορονοϊού είχε αντίκτυπο και στην κινηματογραφική βιομηχανία, αναγκάζοντας μεταξύ άλλων πολλές παραγωγές να πάρουν αναβολή στο δρόμο προς την πρεμιέρα τους στις αίθουσες. Μία από αυτές ήταν και το The King's Man, το prequel για τη σειρά ταινιών Kingsman, η πρεμιέρα του οποίου ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του 2019.

Πλέον, η 20th Century δείχνει κάτι παραπάνω από έτοιμη για να βγάλει την ταινία στους κινηματογράφους, όπως άλλωστε μαρτυρά το νέο Red Band trailer.

Σε αυτό, βρίσκει κανείς ό,τι ακριβώς περιμένει, ειδικά αν δηλώνει fan του franchise. Cool ατάκες, μπόλικο βρισίδι και τη γνωστή -συχνά πάνω από το όριο- δράση.

Να πέσει το trailer.

Η ιστορία της ταινίας του Matthew Vaughn εμβαθύνει στη γέννηση της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας μυστικών πρακτόρων, με το trailer να βοηθά, τοποθετημένο χρονικά λίγο πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Στο The King's Man πρωταγωνιστούν οι Djimon Hounsou, Ralph Fiennes, Rhys Ifans, Gemma Arterton, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl και Charles Dance, με την ταινία να έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος