Οι 10 πιο Charlie Sheen ιστορίες του Charlie Sheen

O τύπος που μάλλον δε δίνει δεκάρα για τη γνώμη κανενός σήμερα γίνεται 58 χρόνων.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 03 Σεπτεμβρίου 2023

Βίος και πολιτεία για ένα τύπο που έχει βαλθεί να μην τον συμπαθήσουμε για κανένα λόγο. Κάπως έτσι θα μπορούσαν να συνοψιστούν σε μία γραμμή τα πεπραγμένα του Charlie Sheen από τη στιγμή που έγινε διάσημος. Για την ακρίβεια, η λέξη 'αιρετικός' μοιάζει (και είναι) αρκετά επιεικής για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, εξαγριώνοντας την κοινή γνώμη, αλλά αν πρέπει κάτι να παραδεχτούμε, είναι ότι απέχει παρασάγγας από την προβλεψιμότητα. Για παράδειγμα, το 2015 αποκάλυψε ότι εκβίασε πολύ κόσμο για να μην έρθει στο φως η είδηση ότι είναι θετικός στον HIV. 

Επιπλέον, o Carlos Irwin Estévez (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είχε προλάβει νωρίτερα να βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό του με απίστευτη μαεστρία κατορθώνοντας να απολυθεί από την κωμική σειρά του CBS, Two and a Half Men -από την οποία είχε γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση- ύστερα από λεκτική επίθεσή του στον παραγωγό και συνδημιουργό της σειράς, Chuck Lorre, τα αφεντικά του στο CBS και τη Warner Bros. TV.

Οι 10 πιο Charlie Sheen ιστορίες του Charlie Sheen Tibrina Hobson/Getty Images

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά του -γεννήθηκε σαν σήμερα στις 3 Σεπτεμβρίου του 1965- ανατρέχουμε σε 10 από τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έχει κάνει μέχρι στιγμής υπό την επήρρεια ουσιών (ή και όχι), χωρίς να εγγυώμαστε ότι σύντομα η λίστα με αυτά δεν πρόκειται να εμπλουτιστεί με νέα. 

Μας έδωσε τον αριθμό του κινητού του

Μερικά χρόνια πριν και χωρίς να το καταλάβει, έκανε tweet τον αριθμό του κινητού του από τον προσωπικό του λογαριασμό. Προφανώς και ήταν κατά λάθος, νόμιζε πως τον έστελνε στον Justin Bieber!

H επίθεση στον οδοντίατρο

Το 2014 κι ενώ βρισκόταν στον οδοντίατρο για ένα χαλασμένο δόντι, εντελώς ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι εναντίον του. Από ό,τι αποδείχτηκε αργότερα είχε γίνει επιθετικός εξαιτίας του υποξείδιου του αζώτου. 

Ο κατά λάθος πυροβολισμός

Λέγεται ότι περίπου μία 15αετία πριν, κατάφερε να πυροβολήσει άθελά του την τότε αρραβωνιαστικία του Kelly Preston. Βέβαια, και οι δύο είχαν σπεύσει να διαψεύσουν το περιστατικό, άσχετα αν κανείς δεν τους πίστεψε.

Charlie Sheen Riko Nose/Fotos International/Getty Images

Το πάρτι 36 ωρών

Το 2007, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ένα ακόμη επεισόδιο κατάχρησης ναρκωτικών. Έκανε πάρτι επί 36 (!) ώρες με μερικές εντυπωσιακές γυναίκες, σνιφάροντας κοκαΐνη και πίνοντας αλκοόλ.

To παντοδύναμο μυαλό του

Μία από τις πιο αστείες δηλώσεις που έχει κάνει ποτέ, μάλλον θα μείνει στην ιστορία για την πρωτοτυπία της. Σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι δεν ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αφού μπόρεσε να θεραπευτεί με το μυαλό του!

Ένα μίνι κινηματογραφικό Hangover

Το 2007 βρέθηκε γυμνός και μεθυσμένος σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Για τα δεδομένα του δε θα ήταν περίεργο, αν οι ζημιές που είχε δημιουργήσει στο δωμάτιο δεν ξεπερνούσαν τις 7.000 δολάρια.

Charlie Sheen Don Arnold/WireImage

Ο περιβόητος καβγάς με τον Chuck Lorre

Αφού καταφέρθηκε εναντίον του δημιουργού του Two And A Half Men, Chuck Lorre σε ένα ραδιοφωνικό podcast και απολύθηκε από τη σειρά, δεν έβαλε μυαλό. Μετά, έριξε τα βέλη του και στον αντικαταστάτη του στη σειρά, Ashton Kutcher μέσω twitter: "Hey Ashton, σόρι αδερφέ, όλα καλά. Σταμάτα να ξερνάς πάνω στην παλιά υπέροχη σειρά μου. Θυμάσαι το Punk'd; how duz it feel'", του έγραψε έξαλλος.

Το διαζύγιο με τη Denise Richards

Το διαζύγιό του από τη Denise Richards μόνο δραματικό μπορεί να χαρακτηρισθεί. Το 2005, το πρώην κορίτσι του James Bond κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μετά από μία σύντομη επανασύνδεση, το 2006 προχώρησαν στις διαδικασίες. Τα πράγματα πήραν τόσο κακή τροπή ώστε η ηθοποιός να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της, ο οποίος μεταξύ άλλων κορόιδευε την καρκινοπαθή μητέρα της και έστελνε στην άθλια emails όπως το εξής: "Είσαι ένα γουρούνι. Ένα θλιβερό, άνεργο γουρούνι χωρίς ταλέντο και, χμμμ ε ναι, θλιβερή και άνεργη και μνησίκακη και κακή μαμά, οπότε άντε γ****, θλιβερό άνεργο γουρούνι".

Charlie Sheen Charley Gallay/WireImage

H διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού 

Η diaμάχη για την επιμέλεια του παιδιού που είχε αποκτήσει από την πρώην σύζυγό του, Brooke Mueller έχει μείνει στην ιστορία. Ο ηθοποιός, δε δίσταζε να τη βρίζει είτε δια ζώσης είτε δημόσια μέσω του αγαπημένου του Twitter με ακατάληπτα σχόλια που δε ήταν πολύ ευγενικό να παραθέσουμε εδώ.

Η επικοινωνία με αμφιλεγόμενο απόστρατο αστυνομικό

Το 2013, ο Sheen είχε τη φαεινή ιδέα να επικοινωνήσει με τον Christopher Dorner, έναν πρώην αξιωματικό της αστυνομίας στο Λος Άντζελες που κατηγορούνταν ότι σκότωσε τρεις ανθρώπους. Μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο στο οποίο έλεγε στο Dorner να έρθει σε επαφή μαζί του επειδή πρωτύτερα είχε φροντίσει να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".