Οι ταινίες τρόμου μέχρι το τέλος του 2021

Μία πλήρης λίστα για τους λάτρεις του horror genre και των παρακλαδίων του.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 26 Σεπτεμβρίου 2021

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, στους εναπομείναντες μήνες μέχρι το τέλος του 2021 πρόκειται να κυκλοφορήσουν αρκετές ταινίες τρόμου. Ευτυχώς, για τους λάτρεις του είδους, υπάρχουν αρκετές επιλογές ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, ούτε εκείνοι που αποφεύγουν τα blockbusters και προτιμούν την εναλλακτική εκδοχή του horror/thriller.

We Need To Do Something 

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Max Booth III, το βραδείας καύσης We Need to Do Something του Sean King O'Grady είναι μία ιστορία για μια οικογένεια που παγιδεύεται σε ένα μπάνιο κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού ανεμοστρόβιλου. Εκεί, κρυμμένοι φόβοι βγαίνουν στο φως. 

Lamb 

Τα τελευταία χρόνια, το A24 έχει ξεχωρίσει για τα thrillers του, συμπεριλαμβανομένων των The Lighthouse, Saint Maud και The Blackcoat's Daughter. Το Lamb του Valdimar Jóhannsson μπορεί να είναι ό,τι πιο τολμηρό έχουμε δει από το A24, καθώς ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού χωρίς παιδιά στην αγροτική Ισλανδία, που ανακαλύπτει ένα παράξενο και αφύσικο νεογέννητο στη στάνη του.

Halloween Kills 

Σε σκηνοθεσία David Gordon Green, το Halloween Kills υποδέχεται τους Jamie Lee Curtis και Nick Castle στους ρόλους τους ως Laurie Strode και Michael Myers αντίστοιχα. Οπότε, αν σου άρεσε ό,τι είδες πριν από 3 χρόνια, το sequel θα σε ικανοποιήσει εξίσου. Η ταινία θυμίζουμε ότι έκανε πρεμιέρα στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 8 Σεπτεμβρίου.

Antlers 

O Guillermo Del Toro μεγαλουργεί για μία ακόμη φορά, ίσως στο πιο σωστό timing, αφού το Antlers θα κυκλοφορήσει (29/10) κατά τη διάρκεια του Halloween. Ένα υπερφυσικό thriller για γερό στομάχι. 

Last Night In Soho 

H πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 29/10, αλλά θα μπορείς να την παρακολουθήσεις πρώτη φορά στις 01/10 στο πλαίσιο του φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας. Στο ψυχολογικό θρίλερ του του Edgar Wright με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy, μία σπουδάστρια μόδας κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο με πολύ πιο σκοτεινή από το αναμενόμενο κατάληξη.

Resident Evil: Welcome To Raccoon City 

To reboot της σειράς ταινιών του Johannes Roberts Resident Evil με τίτλο Resident Evil: Welcome to Raccoon City βασίζεται στους δύο πρώτους τίτλους βιντεοπαιχνιδιών της Capcom από τη δεκαετία του '90. Με πρωταγωνιστές τους Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah John-Kamen, Avan Jogia, Tom Hopper, Lily Gao, Neal McDonough και Donal Logue, η πλοκή ακολουθεί την κατάρρευση του φαρμακευτικού κολοσσού Umbrella Corporation. Ως μία πόλη της δύσης που 'αργοπεθαίνει', το Raccoon City κινδυνεύει από ένα μεγάλο κακό που παραμονεύει.

>Διάβασε ακόμη: Τα πιο πικάντικα ερωτικά θρίλερ

There’s Someone Inside Your House 

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Stephanie Perkins του 2017, στο There’s Someone Inside Your House πρωταγωνιστούν οι Sydney Park και Theodore Pellerin. Η πλοκή παρουσιάζει τη Makani Young (Park), η οποία μετακόμισε πρόσφατα από τη Χαβάη σε μια ήσυχη πόλη της Νεμπράσκα για να τελειώσει το λύκειο ενώ ζούσε με τη γιαγιά της. Ωστόσο, η Makani σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένη σε μία υπόθεση δολοφονίας. Τη συνέχεια θα τη δούμε στο Netflix μέσα στους επόμενους μήνες.

Texas Chainsaw Massacre 

Σε σκηνοθεσία David Blue Garcia, το Texas Chainsaw Massacre προορίζεται για μία άμεση συνέχεια του The Texas Chainsaw Massacre του 1974, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι η ένατη κατά σειρά ταινία του franchise. Με πρωταγωνιστές τους Nell Hudson, Elsie Fisher, Jacob Latimore και Moe Dunford, το Texas Chainsaw Massacre δεν έχει αποκαλύψει ακόμα καμία λεπτομέρεια για την υπόθεσή του, ωστόσο δε θα μπορούσε να λείψει από αυτήν εδώ τη λίστα για τους ευνόητους λόγους.

Jeepers Creepers: Reborn 

Το τέταρτο κατά σειρά Jeepers Creepers με τίτλο Jeepers Creepers: Reborn αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του με καταβολές από την αρχική τριλογία που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Victor Salva. Η ταινία που βρίσκεται στο στάδιο της μεταπαραγωγής, ακολουθεί μία γυναίκα που ονομάζεται Laine και το φίλο της, Chase, οι οποίοι παρευρίσκονται στην πρώτη εκδήλωση του φεστιβάλ Horror Hound στη Λουιζιάνα. Ωστόσο, τα πράγματα πάνε στραβά όταν η Laine αρχίζει να βιώνει ανεξήγητα προειδοποιητικά οράματα που σχετίζονται με το παρελθόν της πόλης.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.